Træner-legende sov fra første halvleg: Jeg er så flov

- Jeg havde rigtig dårlig samvittighed, indrømmede 72-årige Jupp Heynckes, som var sløj og sov over sig, da Bayern mødte Schalke 04

Normalt ville ingen rynke bryn over, at en 72-årig tager sig en lille morfar hen ad eftermiddagen.

Men når manden nu er cheftræner for storklubben Bayern München, og hans hold er ved at gøre klar til en vigtig kamp, forholder det sig lidt anderledes.

Det var tilfældet i sidste weekend, hvor det sydtyske storhold mødte Schalke 04 i Bundesligaen. Desværre var legendariske Heynckes blevet syg, så han var tvunget til afbud, og måtte se kampen fra sygesengen og ikke fra bænken.

Men han fik aldrig set kampen. Han faldt nemlig i søvn.

Derfor var Heynckes også noget brødebetynget, da han senere erkendte sin blunder overfor pressen. Men han kunne heldigvis gøre det i bevidstheden om, at hans mandskab havde vundet  2-1.

- Jeg havde det skidt både fredag og lørdag, og lørdag lagde jeg mig klokken 16.45. Ved I, hvornår jeg vågnede? Lige efter klokken 19, sagde han med et lille smil på pressemødet forud for lørdagens opgør mod Wolfsburg.

På det tidspunkt havde kampen på Allianz Arena været i gang i 35 minutter.

- Jeg havde rigtig dårlig samvittighed, sagde Bayern-bossen, som kunne sende venlige tanker til sine målscorere Robert Lewandowski og Thomas Muller, ligesom han var taknemmelig over, at hans assistenter, Peter Hermann og Hermann Gerland, havde klaret det taktiske.

Jupp Heynckes har lovet at være helt vågen til udekampen mod Wolfsburg.

Husk, at du kan se både denne og alle andre kampe fra Bundesligaen direkte på ekstrabladet.dk...

Bundesliga Highlights: Bayern München v. Schalke 04 - runde 22

Champions League-skolen: Udtaler du navnene forkert?

9 kommentarer
Vis kommentarer