Træner om Bendtner-rival: Gjorde alting rigtigt

Bas Dost modtager store roser for weekendens præstation, hvor angriberen scorede og dermed styrkede sin position i Wolfsburg-hierarkiet

Her kan du se højdepunkter fra Wolfsburg-sejren over Hannover, hvor Bas Dost scorede efter to minutter på banen. (TV-klip fra AP)

Succesen vil tilsyneladende ingen ende tage for Wolfsburg, der fortsat buldrer af sted i Bundesligaen med sejre på stribe.

Lørdag blev det til en sjælden triumf i derbyet mod Hannover, og Nicklas Bendtners klub viser dermed fortsat intet tegn på ustabilitet i toppen af den tyske tabel.

Desværre for danskeren har han i de seneste uger ikke taget del i opturen. I weekenden var han for anden kamp i træk henvist til tribunen, mens konkurrenterne i angrebet, Ivica Olic og Bas Dost, begge opnåede spilletid i lørdagens 3-1-sejr over lokalrivalerne.

Den kroatiske halvdel af duoen har i hele sæsonen haft en stor stjerne hos Wolfsburg-træner Dieter Hecking, mens Dost i løbet af efteråret har kæmpet med Bendtner om at stå forrest i køen som joker til positionen helt i front.

Og efter weekendens opgør kan hollænderen meget vel have presset sig lidt foran i den duel.

Stor ros
Den tidligere topscorer fra Æresdivisionen fandt således vej til nettet blot to minutter efter, at han var blevet skiftet ind, og i kølvandet på sejren modtog han store roser fra Hecking.

- Han gjorde alting 100 procent rigtigt. Vandt hver eneste nærkamp og hver eneste duel i luften, siger Hecking til Wolfsburger Allgemeine.

- Det er sådan, at spillere skal agere, hvis de ønsker at komme væk fra bænken eller tribunen og på den måde måske tage det næste skridt ved hyppigere at være i startopstillingen, fortæller træneren.

Han kan glæde sig over, at Wolfsburg med sejren styrkede sin position i toppen af Bundesligaen, hvor holdet med 29 point nu ligger i ingenmandsland på andenpladsen.

Nicklas Bendtner er ikke med i truppen, når Wolfsburg lørdag gæster Hannover i Bundesligaen. (Foto: Christian Schröder/ ALL OVER) Tysk fodbold Bendtner i ny nedtur: Svarer han igen på Twitter?

Mandskabet har således syv point op til suveræne Bayern München og fem point ned til Augsburg, der aktuelt er nærmeste forfølger.

Næste opgave for Wolfsburg bliver torsdagens møde med Lille i Europa League, hvor tyskerne med et uafgjort resultat vil være sikker på at kvalificere sig videre til knockoutfasen. Truppen til den kamp foreligger endnu ikke.

Se højdepunkter fra Wolfsburgs sejr over Hannover øverst i artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer