Trænerens advarsel: Den er fem i 12, Bendtner!

Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, roser Nicklas Bendtners evner, men advarer ham samtidig om, at han skal til at præstere bedre, hvis han skal blive i klubben

Nicklas Bendtner får for gud ved hvilken gang en advarsels fra Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, om at han skal løfte niveauet. Ellers får det konsekvenser. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Nicklas Bendtner får for gud ved hvilken gang en advarsels fra Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, om at han skal løfte niveauet. Ellers får det konsekvenser. (Foto: AP/Matthias Schrader)

Den berømte tid er ved at rinde ud for Nicklas Bendtner i Wolfsburg. I hvert fald, hvis man skal tro hans træner, Dieter Hecking. Og det skal man jo nok.

Men det er jo ikke, fordi det er første gang, vi hører, at Bendtner skal præstere bedre, men nu er Hecking igen ude at pointere nødvendigheden af, at Bendtner hæver sit niveau og viser en god indstilling, hvis han vil have minutter og score mere end det ene mål, han har lavet for klubben hidtil.

- Der er stor konkurrence på holdet, så Bendtner skal vise noget mere. Det har vi fortalt ham klart og tydeligt, siger Hecking ifølge Goal.com

Først fik han en sviner af træneren og blev sendt væk fra træningen, nu får Nicklas Bendtner krasse ord med på vejen fra manager Klaus Allofs. (Foto: AP) Tysk fodbold Allofs i skarp kritik af Bendtner

For at skære det endnu mere ud i det blødeste bølgepap så - ja - selv Bendtner kan forstå det, kommer Hecking med en meget rammende metafor.

- Han er 27 nu, så jeg tror, han stadig kan spille i lang tid på et godt niveau. Men rent karrieremæssigt er det fem i 12 for Bendtner, og han ved det, siger Hecking med henvisning til at den danske angriber ikke er helt ung længere.

Samtidig pointerer Hecking, at Bendtner allerede har fejlet i flere klubber. Men Hecking har tilsyneladende ikke helt opgivet at få det bedste ud af Bendtner i en Wolfsburg-trøje.

- Vi vil gerne arbejde mere med Bendtner, fordi vi mener, at Nicklas er en spiller med glimrende kvaliteter. Også selv om det ikke har set sådan ud det seneste år. Men jeg er optimistisk omkring, at der er mere i vente.

Bendtner i aktion i den forgangne sæson mod Christoph Kramer og Gladbach. (Foto: AP) Tysk fodbold Kovending i Wolfsburg: Bendtner på banen i sejr

Nicklas Bendtner får også ros for at ændre på sin væremåde og livsstil. Nu er der færre fejltrin, mener Hecking.

- Selvfølgelig er han ikke helt sluppet af med de små ting. Men de store eskapader er der ikke længere, og det viser, at han har forsøgt at ændre på sin livsstil, siger Hecking.

Nicklas Bendtner har som tidligere nævnt kun scoret én gang for Wolsfburg, som han har været i kamp for 18 gange. Tidligere på ugen blev den danske landsholdsbomber sendt til enetræning, fordi formen ikke var lige så godt som ønsket.

35 kommentarer
Vis kommentarer