Trods historisk hattrick: Derfor kan Bendtner trække nitten

Nicklas Bendtner gjorde fornem reklame for sig selv i onsdagens landskamp, men hattricket mod USA hjælper ham næppe meget i det lange løb i Wolfsburg

Nicklas Bendtner nettede tre gange for Danmark imod USA, men han kan stadigvæk få det svært, når han vender tilbage til Wolfsburg. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner nettede tre gange for Danmark imod USA, men han kan stadigvæk få det svært, når han vender tilbage til Wolfsburg. (Foto: Lars Poulsen)

Det var ikke så underligt, at Nicklas Bendtner ville have fingre i bolden, da onsdagens  landskamp mellem Danmark og USA var fløjtet af.

Med sit første hattrick i rødt og hvidt viste angriberen, at skarpheden og formen ikke har lidt skade, selv om han gennem sæsonen ikke er blevet beriget med meget spilletid i sin klub Wolfsburg.

Og præstationen i Aarhus giver angriberen mod på mere. Efter 3-2-sejren over amerikanerne fortalte Bendtner, at det var en kamp, han aldrig ville glemme og påpegede, at succesen meget vel kunne fortsætte på klubholdet.

- Jeg synes, pilen længe har peget i den rigtige retning. Jeg er der, hvor jeg skal være, sagde angriberen blandt andet.

Spørgsmålet er nu, hvorvidt opturen på landsholdet kan overføres til banerne i Tyskland, hvor danskeren hidtil har haft det svært i Bundesligaen. Kicker-journalisten Thomas Hiete har sin tvivl.

Fra første parket kunne han se Bendtner have mere end vanskeligt ved at sætte sig igennem, da angriberen for en sjælden gangs skyld fik chancen fra start imod Mainz forrige weekend.

Nicklas Bendtner var banens bedste, da Danmark slog USA 3-2 i Aarhus. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner var banens bedste, da Danmark slog USA 3-2 i Aarhus. (Foto: Lars Poulsen)

Jagter store navne
Og selv om den forhenværende Arsenal-spiller i fornem stil tog sin revanche med tre træffere imod USA, flytter det ifølge Hiete ikke meget i det tyske regnskab.

- Mål hjælper dig altid, men Nicklas Bendtner er bedre stillet, hvis han scorer for Wolfsburg i stedet for, at han gør det på landsholdet, siger Thomas Hiete til Ekstra Bladet.

- Jeg tror ikke, at han har en fremtid i klubben på sigt. Det er muligt, at han bliver og forsøger at gribe sin chance, men jeg tror, de søger et større navn til angrebet som eksempelvis Mario Mandzukic eller Romelu Lukaku, siger Hiete.

Journalisten har i mange år haft fingeren på pulsen i forhold til Wolfburgs gøren og laden, og han mener at vide, at Bundesliga-mandskabet har et stort ønske om at tilknytte Lukaku til sommer, akkurat som tyskerne forsøgte det forud for denne sæson.

Her blev man afvist, men med Evertons nuværende forfatning in mente er der stor chance for, at Lukaku kommer til at kigge langt efter europæisk fodbold på Goodison Park efter sommerpausen.

Se også: Bendtner skaber overskrifter i hele verden

Sammen med holdkammeraterne frister han en tilværelse i bunden af Premier League, og det kan meget vel spille en afgørende rolle, hvis Wolfsburg sender bud efter belgieren i næste transfervindue. 

Folkevognsklubben kan således med stor sandsynlighed lokke med Champions League-deltagelse, og da en attraktiv løn-pakke ligeledes menes at være inden for mulighedernes grænser, kan stjernen let blive manden, der bliver ny førstemand i Wolfsburg-angrebet.

Se højdepunkter Bendtners seneste optræden i Bundesligaen her:

Se højdepunkter Bendtners seneste optræden i Bundesligaen her. (Foto/TV: AP TV)

19 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere