TV: Absurd straffe-drama: Bayern røg på røven mod Dortmund

Bayern München missede på samtlige af holdets straffespark, og så gik Dortmund videre til finalen i den tyske pokalturnering efter mere end 120 minutters drama

Philipp Lahm var en af fire Bayern-spillere, der ikke kunne score på straffe. (Foto: AP)
Philipp Lahm var en af fire Bayern-spillere, der ikke kunne score på straffe. (Foto: AP)

Det var ren røvtur for Bayern München, da de nykårede mestre skulle forsøge at spille sig i finalen i den tyske pokalturnering.

Og det i bogstaveligste forstand. For da opgøret mod Dortmund på Allianz Arena skulle finde en vinder i straffesparkskonkurrence, gled både Philipp Lahm og Xabi Alonso, da de skulle sparke, og begge sendte derfor bolden langt forbi.

De to etablerede og rutinerede kræfter leverede nærmest identiske fald på halen, og det bizarre sammentræf af to sørgelige forsøg fra pletten kom til at koste Bayern München dyrt.

Se også: U21-landsholdsspiller matchvinder i 2. Bundesliga

For Dortmund-spillerne var anderledes sikre, når det gjaldt spillets største chance, og da Ilkay Gündogan og Sebastian Kehl begge scorede på deres forsøg, gjorde det knap så meget, at Matt Hummels måtte se sin afslutning reddet af Manuel Neuer.

Bayern-keeperen kunne således heller ikke score på sit forsøg, og da Mario Götze inden ham også havde misbrugt, var to træffere mere end rigeligt for Dortmund til at booke billetten til finalen.

Det holdt ellers hårdt i den ordinære spilletid såvel som den forlængede. Bayern München var toneangivende dysten igennem og kom endda i overtal undervejs, så det var lidt af et under, at Robert Lewandowskis træffer efter den halve time udgjorde værternes eneste succes denne aften.

Se også: Bayern München tysk mester for 25. gang

Chancer var der således nok af, men Mitchell Langerak var Dortmund en god målmand, og da han efter 75 minutter kunne se holdkammeraten Pierre-Emerick Aubameyang udligne til 1-1, måtte forestillingen forlænges.

Da tæppet i sidste ende faldt, skete det sammen med Bayern-spillerne, og manager Pep Guardiola kan derfor nu udelukkende fokusere på, at Champions League-titlen ikke ender med at glide bort på samme måde.

Se Bayerns mareridt af en straffesparkskonkurrence i tv-klippet øverst i artiklen.

24 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere