Tv-billeder vækker opsigt: Tager sprøjte i pausen

En sprøjte i maven i pausen af den forlængede spilletid ses ikke hver dag, men det er naturligt for ny Schalke-stjerne

Ozan Kabak i aktion mod Hertha. Foto: LEON KUEGELER/Ritzau Scanpix
Ozan Kabak i aktion mod Hertha. Foto: LEON KUEGELER/Ritzau Scanpix

Tv-seere verden over fik sig noget af et chok, da Schalke-spilleren Ozan Kabak i pausen af den forlængede spilletid pludselig trak en sprøjte frem og stak sig i maven.

Den tyske avis Bild kan nu forklare årsagen til den pludselige sprøjte - og hvad en smarphone lavede i samme moment.

Sprøjten i pausen...

Selvom det var en strabadserende kamp mod Hertha BSC i den tyske DfB-Pokal, og stillingen var 2-2, og anden halvleg af den forlængede spilletid skulle spilles, så var der naturligvis ikke tale om doping.

Den 19-årige tyrkiske landsholdsforsvarer er nemlig diabetiker, og det betyder, at han jævnligt må forsyne kroppen med insulin via en sprøjte.

En smartphone-app kan via en censor på overarmen fortælle spilleren, hvornår det er tid til en sprøjte, og det var det altså i pausen af den forlængede spilletid.

Det var næppe sprøjtens skyld, men Schalke vandt kampen 3-2 på et mål af Benito Raman efter 115 minutter og er nu i kvartfinalen.

På Twitter undrede folk sig ellers i stor stil over sprøjten undervejs.

- Hvad laver Kabak og Mercan her? Mercan ligner en tyrkisk kokain-dealer, lød det fra en.

- Fans er chokerede. Tager Kabak virkelig en sprøjte her?, skrev en anden.

- Så har sprøjten allerede haft sin virkning for Kabak, skrev en tredje.

- Blev det egentlig et tema, at en træner kom på banen og kiggede hemmeligt på en smartphone sammen med Kabak, llød det fra en fjerde.

 

Ozan Kabak kom til Schalke i sommer på en fem-årig aftale, da klubben indløste hans frikøbsklausul på 112,5 millioner kroner i Stuttgart.

Foreløbig har det tidligere Galatasaray-fyrtårn spillet 57 U-landskampe og en enkelt A-landskamp for Tyrkiet. I tyske medier er han blevet sammenlignet med en ung Sergio Ramos. Først til marts bliver han 20 år.

Siripuch Gulnoi fortæller uhyggelige ting om doping til helt unge piger. Foto: Mike Groll/Ritzau Scanpix Anden sport Uhyggelige afsløringer: 13-årige piger opfordret til doping

Laurence Vincent Lapointe har en undskyldning, der er lidt ud over det sædvanlige. Foto: Ritzau Scanpix Anden sport Frikendt på grund af sex

De russiske håndboldkvinder sniffer ammoniak i sekunderne før EM-kampene. Foto: Jean-Christophe Verhagen/Ritzau/Scanpix Håndbold Måber over tv-billeder: Hvad er det de sniffer?

Diego Maradona skaber sig på lægterne under VM i Rusland i 2018. Foto: Ritzau Scanpix. Sport og Spil Her er de største kokain-skandaler i sportens verden

25 kommentarer
Vis kommentarer