TV: Kæmpe Bayern-krise: Denne Guardiola-hån blev for meget

Angiveligt fik lægestaben skylden for nedturen til FC Porto, og det gider de ikke have siddende på sig i Bayern München

Josep Guardiola har virket noget olm på det seneste.

Spanieren har måtte erkende, at stribevis af profiler har været ramt af skader, der har gjort et solidt indhug i mesterholdets opstilling. Både i Bundesligaen, pokalturneringen og senest Champions League.

I de to hjemlige turneringer har det ikke betydet noget. Mesterskabet synes stensikkert, mens man spillede sig i pokalsemifinalen efter straffesparkssejr over Bayer Leverkusen for nylig.

Kun i Champions League har det gjort ondt.

Her fik tyskerne smæk på udebane til FC Porto onsdag aften (1-3), og det var i forlængelse af den kamp, klubbens samlede lægestab valgte at smide håndklædet i ringen.

Se også: Drama i Bayern: Lægestaben stopper i protest

Forholdet til Guardiola var simpelthen ikke stærkt nok til at fortsætte samarbejdet. Det skriver tabloidavisen Bild.

Ovenstående tv-klip understreger blot, at kemien måske ikke har været helt i top på det seneste.

Guardiola ses i pokalkampen mod Leverkusen klappe svært ironisk mod lægen Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, efter Mehdi Benatia måtte lade sig udskifte med en skade.

Skred efter Klinsmann-uenigheder
Müller-Wohlfahrt er en legende i klubben. I 38 år har han hævet sin løn i Bayern München, han har arbejdet med andre store stjerner som Boris Becker og Usain Bolt. Men nu er det slut.

Han og tre kollegaer har taget deres gode tøj og er smækket med døren.

- Efter Champions League-kampen mellem Bayern München og FC Porto blev vi fra den medicinske afdeling af uforklarlige grunde gjort ansvarlige for nederlaget, siger den mangeårige holdlæge Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt i en pressemeddelelse.

Se også: Bendtner scorer i Wolfsburg-fiasko

Det havde klubben ikke hørt noget om, udtalte klubbens pressechef.

- Vi har ikke hørt noget om en pressemeddelelse, så det kommenterer vi ikke, sagde Markus Hörwick.

Angiveligt er det ikke første gang, Müller-Wohlfahrt har været uenig med Guardiola. Sidste sæson var behandlingen af en skade hos Thiago Alcântara emnet i en konflikt mellem de to.

Og at der er tale om en ikke altid helt så diplomatisk læge, vidner en episode fra 2008 om. Her smækkede han også med døren i Bayern München som følge af uenigheder med daværende cheftræner Jürgen Klinsmann. Da legenden forlod klubben, vendte Müller-Wohlfahrt imidlertid tilbage.

Bayern manglede Arjen Robben, Franck Ribéry, Javi Martínez, Bastian Schweinsteiger, Mehdi Benatia og David Alaba mod FC Porto.

36 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere