Annonce:
Annonce:

TV: Se de skandaløse Bundesliga-scener: Derfor gik træner amok

Leverkusens træner, Roger Schmidt, fortæller nu, hvorfor han flippede ud og nægtede at forlade banen i den skandaløse Bundesliga-kamp mellem Leverkusen og Dortmund

Både dommeren og Leverkusens træner udviste skandaløse opførsler i søndagens kamp mellem Leverkusen og Dortmund.
Annonce:
Følg Fodbold

Bundesliga-braget mellem Leverkusen og Dortmund søndag aften bød på et par skandaløse scener, man meget sjældent ser i fodboldens verden. Måske lige med undtagelse af serie 5.

Leverkusens træner, Roger Schmidt, blev bortvist for brok over et frispark, der ikke gik hans eget holds vej og efter hans mening blev taget forkert. Og så nægtede manden minsandten at forlade banen.

Så endte kampens dommer, Felix Zwayer, til gengæld med at gå fra græstæppet i protest, indtil han ti minutter senere vendte tilbage og genoptog spillet, da Schmidt langt om længe var daffet af.

Nu forklarer - og undskylder - Schmidt så sin helt igennem bizarre opførsel.

Annonce:

- Jeg er ikke typen, der skaber mig. Jeg ville bare vide, hvorfor han ville sende mig væk, og så forsøgte jeg at tale med ham om det, men det virkede ikke. Jeg ville bare gerne høre grunden til bortvisningen, sagde han ifølge Goal.com til journalisterne efter opgøret.

Schmidt erkender, at det nok ikke var den smarteste måde at reagere på og undskylder derfor direkte over for de implicerede parter i farcen:

- Måske var det en smule stædigt af mig, så jeg har skadet mit hold. Undskyld. Jeg er en rollemodel, og det har jeg ikke levet op til, men nogle gange er det let at fare op i hektiske og følelsesmæssige situationer.

TV: Anfører efter skandale-opførsel: Det var idiotisk

Alligevel forsvarer Schmidt indirekte sin opførsel. Han mener, at det frispark, der blev dømt mod hans hold, som samtidig førte til kampens enlige scoring, blev taget på ukorrekt vis.

- Mit hold kom bagud på baggrund af et uregelmæssigt mål. Fjerdedommeren noterede sig endda, at frisparket med 1000 procents sikkerhed blev taget på ukorrekt vis, siger Schmidt.  

Annonce:

Ud over at Schmidt mener, at frisparket burde have været til Leverkusen, hævder han helt konkret, at det blev taget, mens bolden var i bevægelse. Derfor gik han agurkesalat og gad ikke at smutte efter bortvisningen.

Dortmunds mål blev scoret af Pierre-Emerick Aubameyang i det 64. minut. Og det var altså i forlængelse af scoringen, at dommer-træner-skandalen brød ud.

Se den absurde episode i klippet herunder eller øverst i artiklen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: