TV: Svinestreg mod stjernen: Chefen i det røde felt!

Pep Guardiola var alt andet end tilfreds med den svinestreg, som hans stjerneangriber Robert Lewandowski blev udsat for i den forlængede spilletid

Lewandowski fik én på lampen (Foto: AP)
Lewandowski fik én på lampen (Foto: AP)

Det var bestemt ikke Bayern Münchens aften i aftes.

De nykårede tyske mestre havde en skidt, skidt dag på kontoret hjemme på Allianz Arena, da Borussia Dortmund sendte dem ud af den tyske pokalturnering i semifinalerne.

Jürgen Klopps tropper efter straffespark, hvor Bayern leverede en straffeindsats af den i særklasse værste skuffe, da de formåede at brænde samtlige spark fra 11-meter pletten.

Se to af de brændte straffespark, hvor både Lahm og Alonso glider, da de sparker:

Som om nederlaget ikke var nok, så blev Arjen Robben også skadet, og den samme skæbne kunne være overgået angrebsstjernen Robert Lewandowski.

I den forlængede spilletid lurede angriberen inde i feltet, da et indlæg blev slået ind efter polakken. Mitchell Langerak i Dortmund-buret kom buldrende ud af målet, men kom alt, alt for sent på Lewandowski, der blev hamret i græsset og efterladt særdeles groggy.

En situation, hvor Bayern i den grad kunne have fået et straffespark efter farligt spil fra Dortmund-keeperen.

Se også: TV: Absurd straffe-drama: Bayern røg på røven mod Dortmund

Dommerens fløjte forblev dog tavs - noget der naturligvis frustrerede Bayern-bænken særdeles heftigt. Cheftræner Pep Guardiola for op i det røde felt, og lignede en mand, der var sekunder fra at hamre en knytnæve i smasken på kampens fjerdedommer.

Klubbens sportsdirektør Matthias Sammer får dog stoppet spanieren, inden det går galt, og kort efter ser man en brødbetynget Guardiola gå bodsgang over for fjerdedommeren. Han slap dog for yderligere straf.

Se både svinestreg og Peps raserianfald i TV-klippet øverst oppe.

20 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere