Tysk legende jubler over dansker-handel

Paderborn har fulgt Nicklas Helenius gennem længere tid. Træner Stefan Effenberg glæder sig over at få angriberen til klubben

Tysk legende jubler over dansker-handel

Danske Nicklas Helenius er ny mand i trøjen hos Paderborn, der har lejet danskeren i AaB for resten af forårssæsonen.

I Paderborn er man glad for lejeaftalen med Helenius, for det er en spiller, der har været i klubbens søgelys gennem længere tid.

- Vi har fulgt Nicklas Helenius gennem flere år, hvor han har været på vores ønskeliste. Vi har fulgt hans udvikling tæt, og jeg er meget glad for, at det nu er lykkedes os at lave denne transfer, siger Paderborns sportsdirektør Michael Born.

Nicklas Helenius får en særdeles markant skikkelse som cheftræner i Paderborn. Her er den tidligere tyske landsholdsspiller Stefan Effenberg cheftræner, og han er også glad for at få danskeren til klubben.

- Med Nicklas Helenius har vi fået en helt anderledes angribertype end Jakub Sylvestr. Han har nogle særlige fysiske forudsætninger, men trods sin størrelse har han også nogle stærke spillemæssige kvaliteter. Begge vores nye angribere er værdifulde for vores trup, og det giver også adskillige muligheder i vores offensiv, siger Stefan Effenberg.

Paderborn bekræfter desuden, at klubben har sikret sig en købsoption på Nicklas Helenius.

AaB udlejer Helenius til tysk klub