Tysk magasin: Bayern nægter at sælge Lewandowski

Robert Lewandowski skal ingen steder, hvis det står til Bayern München, og det gør det jo. Det skriver Kicker

Bayern har bestemt sig for ikke at sælge Robert Lewandowski. Foto: AP
Bayern har bestemt sig for ikke at sælge Robert Lewandowski. Foto: AP

I den seneste tid har rygter om et Robert Lewandowski-skifte til Real Madrid vokset frem, men en transfer vil i sagens natur først blive en mulighed, hvis den polske angribers klub, Bayern München, er med på, at det skal ske.

Og det vil de ikke. Det skriver den tyske udgivelse Kicker.

De kan fortælle, at Bayern allerede har taget den beslutning, at Lewandowski ikke skal nogen steder, og de vil ikke være med til nogen form for forhandlinger omkring et potentielt exit for deres målhaj.

Lewandowski og Real Madrid skulle dog have haft en forhåndsaftale med hinanden og spillerens agent Pini Zahavi, men det kommer muligvis ikke til at blive til noget. Dog stiller det tyske magasin spørgsmålstegn ved, hvorvidt Bayern vil være i stand til at afvise et bud, hvis det skulle lyde på over 750 millioner kroner.

Endvidere forlyder det, at Bayern ikke har hørt noget om Madrids interesse, men at de er meget opmærksomme på, at Manchester United gerne vil have ham.

Robert Lewandowski har spillet i FC Bayern München siden 2014, hvor det blevet til tre tyske mesterskaber - og det fjerde er godt på vej.

Robert Lewandowski er måske i gang med sin sidste sæson i Bayern München. Foto: Matthias Schrader/AP Intl. fodbold Giga-transfer lurer: Real Madrid meldes enig med verdensstjerne

Tysk fodbold Stjernekrig i storklub: 'Hold din kæft og skrid'

Tysk fodbold I krig med stjernen: Bayern truer egen topscorer

2 kommentarer
Vis kommentarer