Annonce:
Annonce:

Tysk medie: Hjulmand fyres tirsdag

Ifølge Kicker vil Kasper Hjulmand tirsdag være fortid i Mainz. Indtil videre har danskeren dog intet hørt

Kasper Hjulmand ventes i følge Kicker at blive fyret tirsdag. (Foto: AP)
Kasper Hjulmand ventes i følge Kicker at blive fyret tirsdag. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Kasper Hjulmand får efter alt at dømme ikke lov til at fuldføre sin kontrakt i tyske Mainz.

Den tidligere FC Nordsjælland-træner er efter en lovende start på tilværelsen i Bundesligaen raslet ned gennem tabellen, og faktum er, at hans mandskab siden november har scoret det laveste antal point af alle hold i rækken.

De manglende sejre har sendt Mainz med ekspresfart mod nedrykningsstregen, og fredagens 4-2-nederlag til Dortmund ser nu ud til at have fået klubbens ledelse til at miste tålmodigheden.

Kicker erfarer således, at Kasper Hjulmand vil blive fyret tirsdag, hvorefter den nuværende U23-træner i klubben, Martin Schmidt, vil overtage roret med omgående virkning.

Annonce:

Han går en stor udfordring i møde, da Mainz blot har et enkelt point at give af i forhold til at holde sig oven vande i Bundesligaen, hvor kampen om at undgå nedrykning er historisk tæt. Fra Hannover på 10. pladsen til Hertha Berlin på 17. pladsen er der kun fire point til forskel.

Såfremt Schmidt bliver ny mand på posten, kan tyskeren måske finde en lille trøst i, at han og Mainz ikke skal fokusere på andet end at redde livet i ligaen, hvor man aktuelt står noteret for 22 point efter 21 kampe.

Hjulmand nærmer sig fyring

Det er situationen, efter mandskabet - under ledelse af Hjulmand - allerede tidligt på sæsonen måtte se sig slået ud af både Europa League og den tyske pokalturnering.

I kølvandet på de seneste skriverier fra tysk side har træneren, der vandt det danske mesterskab i 2012, bekendtgjort, at han ikke har hørt noget fra Mainz' side i forhold til en eventuel afskedigelse.

- Jeg har selvfølgelig noteret, hvad der står på forskellige tyske medier, men jeg har intet hørt selv siger Hjulmand til Jyllands-Posten.

- Jeg forholder mig udelukkende til, at jeg skal træne Mainz i morgen (tirsdag red.), og at jeg skal forberede mig til, at vi skal spille lokalopgør mod Frankfurt i weekenden.

Den 42-årige træner har indtil videre opnået fire sejre i Bundesligaen med Mainz, hvem han i sommer skrev under på en treårig kontrakt med.

Tilbage i august blev Hjulmands tropper sendt ud af 3. divisionsklub i pokalen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: