Tysk medie: Højbjerg får nøglerolle i Bayern

Bild Zeitung kalder Pierre-Emile Højbjerg for den nye Bastian Schweinsteiger og forudser, at danskeren får stor betydning for klubben i fremtiden

Pierre-Emile Højbjerg ventes at gå en stor fremtid i møde i Bayern. (Foto: Lars Poulsen)
Pierre-Emile Højbjerg ventes at gå en stor fremtid i møde i Bayern. (Foto: Lars Poulsen)

Det er svært at spå, men Bild Zeitung kaster sig alligevel ud i disciplinen, eftersom avisen forsøger at sætte navne på de spillere, der skal udgøre grundstammen i Bayern München om fem år.

Og 2020-udgaven af det tyske storhold bliver med dansk islæt. Det er i hvert fald formodningen hos det tyske medie, der har enorme forventninger til Pierre-Emile Højbjerg.

Danskeren, der på det tidspunkt vil være fyldt 24 år, tager således plads på den centrale midtbane, hvor han får til opgave at agere bindeled mellem forsvaret og angrebet.

Tysk fodbold Hemmelighedsfuld Højbjerg: Der sker noget godt for mig snart

- Pierre-Emile Højbjerg er den nye 'Schweini' (Bastian Schweinsteiger, red.). Han er robust og har en masse at bidrage med fremadrettet. Vil sandsynligvis blive udlejet for at blomstre helt, lyder analysen i Bild.

Mediet fremhæver Højbjergs indsats i forrige sæsons pokalfinale, hvor danskeren startede inde i sejren over Dortmund og for alvor viste, at han kunne begå sig blandt de helt store.

Og den type talenter har Bayern en god håndfuld af, og fremtiden ser på den led lys ud for sydtyskerne. Det kommer for alvor til udtryk ved at kaste et blik på det mandskab, Bild har sat sammen for de aktuelle mestre ved at kigge i krystalkuglen.

Holger Badstuber er klar til at træne igen. (Foto: Matthias Schrader/AP) Tysk fodbold Bayerns skadeproblemer letter

Her ledsages Højbjerg af andre profiler, der her i 2015 fortsat går under betegnelsen som teenagere. Det gælder typer som 18-årige Gianluca Gaudino, der kaldes den nye Xabi Alonso, mens nyerhvervelsen Joshua Kimmich også modtager flotte ord og får påklistret titlen som den nye Phillip Lahm.

Gaudino og Kimmich vil begge være fyldt 23 år i 2020, men der vil sandsynligvis også være et par rutinerede folk i startopstillingen til den tid. Således bebuder Bild, at Manuel Neuer, Javí Martinez, Thomas Müller og Mario Götze fortsat vil stå stærkt i billedet om fem år.

Du kan se Bild Zeitungs bud på Bayern-holdet anno 2020 her:


 

0 kommentarer
Vis kommentarer