Tysk politi frygter terrorangreb ved danskeropgør

Forud for bundesligakampen mellem Werder Bremen og Wolfsburg skærper politiet sikkerheden af frygt for terror

Der er skærpet sikkerhed forud for opgøret mellem Jannik Vestergaard og Nicklas Bendtner (Foto: All Over Press)
Der er skærpet sikkerhed forud for opgøret mellem Jannik Vestergaard og Nicklas Bendtner (Foto: All Over Press)

Når danskerklubberne Werder Bremen og Wolfsburg brager sammen søndag i Bundesligaen, bliver det med mere politi til stede end normalt.

Sikkerheden ved kampen bliver skærpet, efter at politiet har advaret om, at et muligt islamistisk terrorangreb kan finde sted i Bremen. Derfor er lokalt politi massivt til stede i byens centrale områder.

- Bremens politi har intensiveret sin tilstedeværelse i byen og taget en række forholdsregler på offentlige steder, siger en talsmand for politiet i Bremen.

Se også: Vestergaard på Rundens Hold i Bundesligaen

Werder Bremen, der har den danske U21-landsholdsanfører Jannik Vestergaard i sin opstilling, oplyser dog, at bundesligabraget mod Nicklas Bendtners Wolfsburg ikke bliver udsat på grund af terrortruslen.

- På nuværende tidspunkt er der ingen planer om at udsætte kampen, men vi vil holde konstant øje med situationen, siger Werder Bremens sportsdirektør, Thomas Eichin, til bladet Kicker.

Han oplyser samtidig, at klubben er i løbende kontakt med politiet.

Se også: Bendtners Wolfsburg trak italiensk storklub

Sikkerhedsniveauet ved Bremens stadion bliver højnet både før og under kampen.

Kampen mellem Werder Bremen og Wolfsburg er et af weekendens største brag i den tyske liga. Bremen er ubesejret i de seneste seks kampe og er rykket fra nedrykningspladserne op på ottendepladsen, mens Wolfsburg ligger lunt som Bundesligaens nummer to.

Advarslen om det mulige terrorangreb kom fredag aften fra politiet i Tyskland.

Politiet har oplyst, at der er foretaget en anholdelse i forbindelse med en ransagning i et islamisk kulturcenter. Der er dog ikke flere informationer om aktionen.

Ud over at være til stede ved byens fodboldstadion og centrale steder er der også flere betjente til stede ved jødiske institutioner.

26 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere