Tysk traditionsklub jagter Pione Sisto

Ifølge den tyske avis Bild er Pione Sisto højt på ønskelisten hos tyske Hamburger SV.

FCM's guldfugl kan være på vej til Tyskland til vinter. (Foto: Polfoto)
FCM's guldfugl kan være på vej til Tyskland til vinter. (Foto: Polfoto)

Den tyske klub Hamburger SV har en lang og flot tradition - dels i forhold til titler, dels i forhold til danske spillere, hvor folk som Thomas Gravesen, Stig Tøfting og senest Christian Nørgaard alle har spillet for klubben, der ligger ikke langt fra den dansk/tyske-grænse.

Og nu kan endnu en dansker måske være på vej til at tage skridtet til Bundesligaen og Tyskland.

Ifølge et rygte i den normalt velinformerede tyske avis Bild, er 20-årige Pione Sisto højt på ønskelisten hos HSV. Klubben er interesseret i at bringe Sisto til Tyskland allerede til vinter, men måske prisen kan blive et problem.

Se også: Köln lurer på Sisto - men har de råd?

I torsdags var der meldinger om, at Hamburger SV var en af 52 klubber der var til stede med en scout på stadion, da FC Midtjylland mødte Napoli. Ganske givet kunne det have været for at se på Napoli-spillere, men det kunne også have været for at lure på Sisto, som vil kunne tage et blødt skridt til HSV, idet klubben de senere år har kæmpet for at undgå nedrykning i Tyskland.

Pione Sisto spillede ikke mod Napoli, fordi han er lyskeskadet, men den skade var ikke kendt før Napoli-kampen, og så kan scouts fra blandt andet HSV altså have gået forgæves. Tyske medier spekulerer også i, om FC Köln er interesseret.

Se også: Inter kædes sammen med Pione Sisto

Bild skriver, at omkring 27 millioner kroner er nok for Sisto, men det er det formentlig ikke.

Tidligere har FCM krævet næsten det dobbelte, og så kan en aftale mellem FCM og HSV blive et problem, hvis historien fra Bild har kød på sig. Den tyske klub skal formentlig sælge ud for at have penge til indkøb - det kan betyde, at Ivica Olic forlader klubben til vinter.

11 kommentarer
Vis kommentarer