Tysk træner træt af Bendtner-snak

Ingen kommentarer! Spørgsmål om Real Madrid svarede Wolfsburgs træner Dieter Hecking gerne på, men navnet Nicklas Bendtner er han efterhånden træt af

Ekstra Bladet har været i Wolfsburg, hvor Nicklas Bendtner skaber negative overskrifter. Hør, hvad Ekstra Bladets udsendte mener om den danske angribers situation i den tyske klub
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Tysk fodbold

WOLFSBURG (Ekstra Bladet): Telefonen ringede og ringede fredag eftermiddag hos den kvindelige receptionist på VfL Wolfsburgs anlæg.

Den tyske klub havde netop trukket Real Madrid i Champions League-kvartfinalen, og jagten på billetter til opgøret på Volkswagen Arena blev straks sat ind.

Hun svarede tålmodigt, lagde på igen og sukkede stille. Så ringede telefonen igen.

Isoleret i Wolfsburg: Nu serverer Bendtner suppe for ældre

Det er den største kamp i Wolfsburgs historie og den største kamp i Dieter Heckings trænerkarriere.

Champions League-opgøret mod Ronaldo og co. kunne også være blevet en af de største kampe i Nicklas Bendtners fodboldkarriere, men han skal vist være glad, hvis han i det mindste slipper ind som tilskuer til braget 6. april.

For hans situation i Wolfsburg er i denne uge gået fra kritisk til håbløs, efter han tirsdag kom tre kvarter for sent til formiddagstræningen.

Dieter Hecking vil ikke længere tale om klubbens danske angriber (Foto: Lars Poulsen)
Dieter Hecking vil ikke længere tale om klubbens danske angriber (Foto: Lars Poulsen)

Det har skabt overskrifter, og i det hele taget har det været nogle dårlige uger for folkevognsklubben.

Det er kommet frem, at pokerglade Max Kruse i en tidlig morgen i oktober glemte 75.000 euro i en taxa, der har været håndgemæng mellem Luis Gustavo og André Schürrle på træningsbanen, og nogle af klubbens fans kastede før Niedersachsen-derbyet romerlys mod Hannover-bænken.

- Så forhåbentlig kan vi mod Real Madrid vise en meget mere positiv side af Wolfsburg end den, der har været i overskrifterne de seneste dage, sagde Dieter Hecking før Wolfsburg-træningen fredag eftermiddag.

Det der med de negative overskrifter var ikke kun møntet på Nicklas Bendtner, skyndte han sig at slå fast over for Ekstra Bladet.

- Holdet har skabt negative overskrifter. Ikke kun ham også andre. Der var også dårlig opførsel fra vores fans i Hannover.

- Alt sammen er ting, vi ikke vil se og ikke har brug for, hvis vi skal have sportslig succes. Derfor er kampen mod Real Madrid en chance for at vise et andet billede og få mere positive overskrifter.

- Det vil jeg langt hellere have end det, der er sket de sidste dage, sagde Dieter Hecking til Ekstra Bladet.

Du er en fuser, Bendtner

Spørgsmål om Real Madrid svarede han gerne på, men navnet Nicklas Bendtner er han efterhånden træt af.

Den 51-årige Wolfsburg-træner bliver ikke beskrevet som nogen specielt hård hund og har ikke hang til tysk kadaverdisciplin.

Han mener selv, at han det seneste halvandet år har givet Bendtner masser af chancer i Wolfsburg, men ser ingen forbedringer og kan ikke længere tolerere den 28-årige danske angribers opførsel.

Havde det med at komme for sent bare været det eneste.

Men det var ikke første gang, og han er også et par gange mødt op efter ferien i en utilfredsstillende tilstand. Og så var der også det der billede med en Mercedes i Volkswagen-byen Wolfsburg.

Summen af det hele har fået Hecking til at kyle Bendtner helt ud af truppen, og mens de øvrige spillere så Champions League-lodtrækningen derhjemme, sagde angriberen ’hej fra den anden side’ i et opslag på Instagram.

Alene sad han i omklædningsrummet på træningsanlægget. Omklædt og klar til at træne indendørs. For sig selv.

– Nicklas har allerede trænet, bekræftede Dieter Hecking nogle timer senere over for Ekstra Bladet.

– Hvad er situationen omkring ham lige nu?

– Det har jeg ingen kommentarer til, sagde Wolfsburg-træneren, inden han gik ud på træningsbanen med sit hold.

Et hold, Nicklas Bendtner ikke længere tilhører.

Skandaler og undskyldninger: Hvilke er Bendtners bedste?

Har Bendtner spillet sin sidste kamp?

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+