Tyskere vil købe dansk stortalent fri af Chelsea

Borussia Mönchengladbach vil til sommer handle Andreas Christensen fri af Chelsea, der ejer den 19-årige midtstopper

De er glade for Andreas Christensen i Gladbach. (Foto: AP)
De er glade for Andreas Christensen i Gladbach. (Foto: AP)

Landsholdsspilleren Andreas Christensen har før sin 20 års fødselsdag fået debut for Chelsea og spillet fast for Borussia Mönchengladbach i den tyske Bundesliga, og der kan være flere store nyheder i vente for den unge dansker i de kommende måneder.

For Christensen, der skiftede til Chelsea fra Brøndby IF's ungdomsafdeling i 2012, har gjort et solidt indtryk i Tyskland og ikke mindst hos Borussia Mönchengladbachs cheftræner André Schubert og sportsdirektør Max Eberl.

Se også: Kæmpe overraskelse: Bayern slået i Bundesligaen

I et interview med Tipsbladet fortæller sportsdirektør Eberl om klubbens syn på den 19-årige forsvarsspiller, og sportsdirektøren vil til sommer gerne veksle den lejeaftale, der løber til juni 2017, til en permanent transfer til den tyske traditionsklub.

- Vi er meget glade for Andreas og vil gerne lave en permanent aftale med ham og Chelsea. Men det er ikke noget, der skal ske lige nu. Chelsea fik for nylig Kurt Zouma langtidsskadet, John Terry holder i klubben til sommer, så det her er det ikke det rette tidspunkt til en forhandling, siger Max Eberl til Tipsbladet.

Chelsea købte for nylig en midtstopper i Red Bull Salzburg, og med John Terrys exit til sommer og uvished om Chelseas deltagelse i Champions League og Europa League i 2016/2017-sæsonen vil Gladbach-sportsdirektøren ikke presse på for en handel, før kollegerne i Chelsea til sommer ved, hvor de står.

Se også: Værsgo Åge: Drop Bendtner - her er din startopstilling

- Hvis jeg var Chelsea, ville jeg heller ikke begynde en forhandling nu, før jeg ved mere om, hvordan situationen på midtstopper-positionen er. Vi har som sagt et rigtig godt forhold til Chelsea, og min plan er at tage en snak med Chelsea og deres tekniske direktør Michael Emenalo til sommer og se, om vi kan blive enige. For der skal ikke herske tvivl om, at vi gerne vil have Andreas, siger Max Eberl.

Se også: Hvem skal på landsholdet? Her er Danmarks 100 bedste spillere

Vild målfest i tysk danskermøde:

Læs hele historien om Andreas Christensen i dagens udgave af Tipsbladet.

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt her

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver tirsdag og fredag i tre måneder for kun 125 kroner per måned.

Læs mere og bestil her

Husk at vi har en ny ugentlig udgave om tirsdagen – i Tipsbladet Tirsdag  8. marts kan du blandt andet læse om de store Champions League-kampe, få en fed reportage fra Dortmund-Bayern i weekenden og høre mere om, hvorfor Manchester United og Liverpool så sjældent har kæmpet om mesterskabet i England.

I Tipsbladet fredag får du historierne om:

AGF-bossens planer, der blandt andet indeholder et budget på størrelse med Brøndby og FCM's.

Reportage med en debutant i Parken, der kan ende som dansk landsholdsspiller.

Morten Bertolt, der fortæller ærligt om karrieren og pengene, fodboldspillere vælger til og fra

Optakt til topkampen i 1. division

Lucas Moura

Zinedine Zidane

Kronik om FIFA's og Infantinos vej frem

Spiltips

Fire siders resultater

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere