Udelukker salg af giga-stjernen: 'Han missede åbningen'

Pierre-Emerick Aubameyang bliver formentlig i Dortmund, da klubbens sportsdirektør Michael Zorc siger, at spilleren har haft - og ikke benyttede - sin chance for at tage væk

Pierre-Emerick Aubameyang har været en af de mest omtalte spillere i dette transfervindue.

Dortmund-profilen, der blev topscorer i Bundesligaen i forrige sæson, har længe vist sig som en garant for et hav af mål, og den slags kan altid bruges. Også andre steder end i det tyske Ruhr-distrikt.

Særligt skulle AC Milan have vist interesse i stjerne-angriberen, Men Milano-klubben og andre bejlere til den lynhurtige bomber kan tilsyneladende kigge langt efter et købsaftale.

Det indtryk kan man i hvert fald nemt sidde tilbage med, efter Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc har udtalt sig til tyske Sky Sports.

Her slår han fast, at det nu er for sent at slå til, hvis man ville hente angriberen, som også kom på tavlen i premiere-runden i den nye sæson af Bundesligaen.

Den melding kommer endda, efter at spilleren i sidste uge havde lagt en video op på de sociale medier, hvor han beder AC Milan om at komme med et bud på ham.

62561614.jpg
Det er dog ikke noget, Dortmund-bossen lader sig gå på af. Aubameyang har nemlig haft chancen for at søge nye veje tidligere - uden at tage den.

- Vi har talt meget åbent med Pierre-Emerick de seneste par måneder, og vinduet for en transfer var åben i lang tid, men vi kunne ikke nå til enighed om en handel, så han missede åbningen. Og nu kan vi nærmest ikke vente med at opnå vores mål med ham i denne sæson, siger Zorc.

AC Milan ser da også ud til at have fundet en anden løsning. En lang række italienske medier, heriblandt La Gazzetta dello Sport, har fortalt, at Nikola Kalinic fra Fiorentina skal til lægetjek i Milano mandag.

Kommer den aftale i hus, vil klubben fra Norditalien have sikret sig to prominente angribere op til denne sæson. Den portugisiske angriber André Silva blev således hentet i Porto tidligere på sommeren.

TV: Se Dortmund og Aubameyang banke AC Milan:

Er PSG-stjerne Eriksens nye makker? Mystisk 'like' overbeviser Spurs-fans

Debutanter sikrer Bayern flyvende start på titelforsvar

Parken i pludselig homo-vending: Laver pride-trøje til skuffet fan

Bolden ruller i Spanien: Kan Barca udfordre Real?