Uhyggelig afsløring: Derfor kørte Malanda i døden

Wolfsburg-spilleren Junior Malanda betalte med livet, da han befandt sig i en bil, som angiveligt kørte næsten dobbelt så hurtigt som tilladt, da den forulykkede

Wolfsburg-spilleren Junior Malanda mistede lørdag livet som følge af en tragisk trafikulykke. (Foto: AP)
Wolfsburg-spilleren Junior Malanda mistede lørdag livet som følge af en tragisk trafikulykke. (Foto: AP)

Det er umuligt at gardere sig imod uheld, men Junior Malandas tragiske ulykke kunne meget vel have fået en anden og bedre udgang, hvis færdselsreglerne var blevet overholdt.

Desværre var det ikke tilfældet lørdag eftermiddag i Nordtyskland, hvor den talentfulde belgiske fodboldspiller på ubarmhjertig vis mistede livet i en vejgrøft. Det fremgår af den efterforskning, som politiet har foretaget i kølvandet på weekendens uhyggelige hændelse.

Det skriver flere internationale medier, heriblandt den belgiske avis Nieuwsblad, der tirsdag kaster nyt lys over begivenheden, der ikke bare rystede Tyskland, men sendte chokbølger gennem hele fodboldeuropa.

Wolfsburg-spilleren Junior Malanda mistede livet lørdag. (Foto: AP) Tysk fodbold Wolfsburg i chok efter dødsfald: Se klubbens rørende farvel

Ifølge avisen viser de seneste oplysninger fra det lokale politi således, at føreren af bilen, den 20-årige Anderlecht-spiller Anthony D'Alberto, overskred fartgrænsen med næsten 100 procent, da han angiveligt kørt 150 kilometer i timen på en strækning, hvor 80 kilometer i timen var det tilladte.

På den led blev chancerne for at overleve et potentielt uheld stærkt reduceret, og desværre fik den hensynsløse handling det værst tænkelige udfald, da bilen skred på vejen, blev afsporet og ramte ind i autoværnet, hvorefter køretøjet rullede et par gange og endte på taget.

Junior Malanda blev slynget ud af bilen fra sin plads på bagsædet og døde på stedet. Det meddeler Nordrhein-Westfalen Politi via sin hjemmeside.

Tysk fodbold Tragedie: Bendtners holdkammerat omkommet i bilulykke

Det var dog ikke kun farten, som udgjorde årsagen til den brutale afslutning på Wolfsburg-spillerens unge liv. Således skulle de forlydender, der gik på, at Malanda ikke var fastspændt, også være blevet bekræftet.

Omvendt har rygterne, om at Anthony D'Alberto ikke skulle have haft kørekort, vist sig at være fejlagtige. Det ændrer dog ikke på, at Anderlecht-spilleren ifølge Niewsblad står foran retsforfølgelse, der kan resultere i alt lige fra bøde til fængselsstraf.

Sidste kapitel i fortællingen om Junior Malanda skrives senere i januar, hvor den afdøde Wolfsburg-profil ventes at blive begravet i den belgiske hovedstad Bruxelles. Han blev 20 år gammel.


Venner, familie og fans mindedes søndag deres afdøde helt. (Foto: SNTV)