Uhyggelige Bayern når milepæl: Ny kæmpe sejr i Bundesligaen

Bayern München er suveræne og har vundet rub og stub i Bundesligaen, hvor storklubben efter lørdagens triumf mod FC Köln er oppe på 1000 sejre gennem tiden

Arjen Robben jubler efter sin scoring til 1-0 i kampen mod FC Köln. Bayern München vandt kampen med 4-0. (Foto: AP)
Arjen Robben jubler efter sin scoring til 1-0 i kampen mod FC Köln. Bayern München vandt kampen med 4-0. (Foto: AP)

Der er foreløbigt ingen over og ingen ved siden af i Bundesligaen i denne sæson, hvor Bayern München hele tiden disker op med nye, imponerende tal og statistikker.

Lørdag hentede Bayern således sin tiende sejr ud af ti mulige i denne sæson, da FC Köln hjemme blev besejret 4-0. Det gav yderligere tre point til kontoen, hvor sydtyskerne nu har et forspring på ti point ned til Borussia Dortmund, der spiller søndag.

Samtidig var sejren Bayern Münchens nummer 1000 i Bundesligaen i alt ud af 1714 spillede kampe, og de 1000 sejre er med afstand rekord for en tysk klub.

Bayern München kan desuden fremvise en målscore imponerende på 33-4 for sæsonen. Ydermere trak Robert Lewandowski fra på topscorerlisten med sin 13. ligascoring til 3-0.

Se også: Wolfsburg-træner: Bendtner har bedt om samtale

Favoritterne dominerede fra første fløjt, men der gik over en halv time, før målfesten blev skudt i gang. I det 35. minut trak Arjen Robben ind i klassisk stil fra højre side og scorede uden chance for Köln-målmanden Timo Hornn.

Fem minutter senere bankede Arturo Vidal så Bayern på 2-0 efter et oplæg fra Kingsley Coman.  På det tidspunkt havde Robert Lewandowski ikke brilleret, men det blev der lavet om på med en halv time igen, hvor den polske angriber stod uhørt fri ved et indlæg, og Lewandowski headede uden problemer sit 13. sæsonmål i kassen.

Med et kvarter igen begik Dominic Maroh et ubetænksomt straffespark, som Thomas Müller sikkert omsatte til 4-0. Dermed når Müller med ti scoringer op på siden af Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang på topscorerlistens andenplads.

Se også: Leon Andreasen undgår straf

Jannik Vestergaard og Werder Bremen fik en tiltrængt sejr på udebane mod Mainz. (Foto: AP)
Jannik Vestergaard og Werder Bremen fik en tiltrængt sejr på udebane mod Mainz. (Foto: AP)

Vandt uden Bendtner
I Leverkusen var der også målfest, da Bayer Leverkusen vandt 4-3 over VfB Stuttgart. I midtugen blev publikum i Leverkusen også forkælet med målvanvid i 4-4-kampen i Champions League mod Roma.

Hannover 96 tog hjemme imod Eintracht Frankfurt, og her var Leon Andreasen med fra start hos værterne, efter at han slap for straf i forbindelse med sin scoring med armen i den seneste runde. Hans tilstedeværelse hjalp dog ikke holdkammeraterne, da Hannover måtte se sig slået med 2-1.

Bedre gik det for Jannik Vestergaard. som  vanen tro var at finde i startformationen hos Werder Bremen. Det nordtyske mandskab gæstede Mainz i en kamp, hvor udeholdets offensiv var i hopla med tre scoringer før pausen.

Vestergaard forsøgte sig med et hovedstød i første halvleg, men bolden gik over mål. Werder Bremen vandt alligevel 3-1 og fik tiltrængte point i bunden.

Wolfsburg uden Nicklas Bendtner i truppen vandt ude 1-0 over Darmstadt. Daniel Caligiuri afgjorde kampen 12 minutter før tid.

Se også: Bendtners mareridt fortsætter - på tribunen igen i weekenden

Darmstadts Jerome Gondorf forsøger sig med en aktion imod Wolfsburg, der vandt 1-0 mod oprykkerne. (Foto: AP)
Darmstadts Jerome Gondorf forsøger sig med en aktion imod Wolfsburg, der vandt 1-0 mod oprykkerne. (Foto: AP)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer