United-komet får massiv kritik: Ikke til stede mentalt

Ifølge Dortmund-træner Thomas Tuchel manglede Manchester Uniteds Adnan Januzaj ærgerrighed og en god attitude, mens han var udlejet til den tyske klub

Adnan Januzajs tid i Dortmund blev aldrig den store succes. (Foto: AP)
Adnan Januzajs tid i Dortmund blev aldrig den store succes. (Foto: AP)

Adnan Januzajs lejeophold i Dortmund blev langt fra den ventede succes, og det skyldes en dårlig attitude.

Det siger Dortmund-træner Thomas Tuchel, der tidligere på ugen sendte den 20-årige belgier hjem til Manchester United et halvt år før tid.

- Jeg havde følelsen af, at Adnan aldrig helt mentalt var hos os. En del af ham var blevet i Manchester, og han sammenlignede alting med Manchester United. Det kunne vi ikke hjælpe ham med at ryste af sig.

- Det er en skam, at han ikke viste ærgerrigheden og attituden, som er en nødvendighed, hvis en spiller i den alder skal udvikle sig, siger Thomas Tuchel til Sportsbild ifølge Reuters.

Se også: Hva' søren! Bendtner på tavlen for Wolfsburg

Den unge offensivspiller optrådte ikke i startopstillingen en eneste gang i Bundesligaen for Dortmund, hvor han efter planen skulle have spillet frem til sommer.

Januzaj nåede at få spilletid i 12 kampe for Dortmund, men han kom ikke på måltavlen. Dermed fremstår hans tid i Bundesligaen noget anderledes, end tilfældet har været for en anden spiller med United-baggrund, som ligeledes nyligt valgte at prøve lykken på de kanter.

Javier Hernandez byttede forud for denne sæson en rolle som reserve på Old Trafford ud med fast spilletid i Bayer Leverkusen, og det har vist sig at være en særdeles fornuftig beslutning.

Angriberen, der tegnede en treårig kontrakt med Ruhr-klubben, har i denne sæson har haft enorm succes og er kort inde i 2016 holdets topscorer med 11 træffere hidtil i den bedste tyske række.

Se Januzaj og Hernandez i formidabelt samarbejde som United-spillere:

26 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere