Ustoppelige Robert: 12 mål på 13 dage!

Han er helt ustyrlig: Robert Lewandowski fortsætter målfesten mod sine gamle venner fra Borussia Dortmund

Se Lewandowskis fem mål på ni minutter (Video: AP)

Det glade Lewan-vid.

Lewan-tastisk.

Jamen-dowski.

Stribevis af mere eller mindre platte kælenavne klæber til Robert Lewandowski, som han høvler kasser ind for Bayern München denne sæson.

Og fortsæt endelig, hvis kreativiteten ellers rækker til det.

For det gør store Robert fra Warszawa.

To gange bombede han søndag aften i det længe ventede brag på Allianz Arena mod Borussia Dortmund. To gange måtte de gulblusede mesterskabsaspiranter sande, at deres tidligere topscorer glemte alt om gamle minder og gode historier, da han passerede Roman Bürki i målet.

Og havde det så bare været det for Dortmund. Men Tomas Tüchels tropper blev vasket, tørretumblet, rullet og strøget foran de 69.000 ellevilde Bayern-fans, så de skal regne med et par dage, før tømmermændene har lagt sig.

Fodboldfruerne var også helt klar på at fejre mændenes succes. Tysk fodbold - 1. okt. 2015 - kl. 13:34 Stjernerne fik fri: Fadøl, lederhosen og Bayern-babes til oktoberfest

5-1 vandt Bayern i en festforestilling af en fodboldkamp, der som Lewandowski havde Thomas Müller i rollen som dobbelt målscorer, mens en anden gammel Dortmund-'kæmpe', Mario Götze, stod for den sidste Bayern-træffer. Pierre-Emerick Aubameyang stod for gæsternes enlige scoring.

Se også: Vanvittigt målshow: Lewandowski scorer fem på ni minutter

Og så tilbage til Le-Wahnsind-dowski, der nu er oppe på 12 mål i de seneste 13 dage.

Vi opsummerer:

22. september: 5 mål i 5-1-sejren over VfL Wolfsburg i Bundesligaen

26. september: 2 mål i 3-0-sejren over Mainz 05 i Bundesligaen

29. september: 3 mål i 5-0-sejren over Dinamo Zagreb i Champions League

4. oktober: 2 mål i 5-1-sejren over Borussia Dortmund i Bundesligaen

Rekorderne er efterhånden ene om at kunne følge med ham. De fem mål mod Wolfsburg var rekord. Han er samtidig den første spiller nogensinde til at score ni mål i tre på hinanden følgende bundesligakampe.

De tre første mål i Wolfsburg-festen var det hurtigste hattrick nogensinde i Bundesligaens historie. Tre minutter og 22 sekunder tog det.

Han var desuden den første reserve til at score fem mål i en bundesligakamp.

Hans mål mod Mainz sikrede ham 100 bundesligamål hurtigere end nogen anden udlænding i ligaens historie.

Nu er der - desværre for Bayern og Lewandowski - landsholdspause, så næste opgave er 17. oktober mod Jannik Vestergaard og Werder Bremen.

15 kommentarer
Vis kommentarer