Annonce:
Annonce:

Vælter sig i succes: Dansk kongekasse i ny storkamp

Jonas Wind er i storform for Wolfsburg, der buldrer mod toppen i Bundesligaen. Tirsdag aften sejrede mandskabet for sjette kamp på stribe, og igen indtog danskeren en hovedrolle som målscorer

Annonce:
Følg Fodbold

To kampe. To sejre. Og en målscore på frygtindgydende 11-0.

Det er det bemærkselsværdige udbytte, Wolfsburg står tilbage med efter indledningen på anden halvdel af sæsonen i Bundesligaen.

Først gik det ud over Freiburg, som lørdag blev besejret med 6-0. Tirsdag aften var turen så kommet til Hertha Berlin, der på eget græs blev slået med 5-0.

Midt i succesen befinder Jonas Wind sig. Den danske landsholdsangriber er i forrygende form og kunne i den tyske hovedstad notere sig for en ny træffer for det formstærke mandskab.

I slutningen af første halvleg blev den 23-årige stjerne spillet fri i feltet, og den efterfølgende afslutning viste med al tydelighed, at den tidligere FCK-profil er fuld af selvtillid.

Annonce:

Wind var iskold og lobbede bolden i en blød bue over landsmanden Oliver Christensen, der ikke kunne afværge i Hertha-målet, og så var Wolfsburg på 3-0.

Jonas Wind og Wolfsburg har åbnet året med manér. Tirsdag aften scorede danskeren for anden liigakamp i streg, da Hertha Berlin blev slået i hovedstaden. Arkivfoto: Ronny Hartmann/Ritzau Scanpix
Jonas Wind og Wolfsburg har åbnet året med manér. Tirsdag aften scorede danskeren for anden liigakamp i streg, da Hertha Berlin blev slået i hovedstaden. Arkivfoto: Ronny Hartmann/Ritzau Scanpix
 

Det var danskerens tredje scoring på fire dage, eftersom mødet med Freiburg  kastede to kasser af sig.

Forud for 3-0-scoringen havde gæsterne allerede sat sig tungt på dysten med træffere fra Mattias Svanberg og Maximilian Arnold.

Efter pausen fortsatte folkevognsklubben de hidsige mål-tempo, omend kampuret skulle runde 72. minutter, før næste scoring blev en realitet. Denne gang nettede Ridie Baku, inden indskiftede Omar Marmoush lukkede forestillingen med sin scoring til 5-0.

Det var Wolfsburgs sjette ligatriumf på stribe, hvorfor mandskabet nu er katapulteret op i tabellen og befinder sig nær Champions League-billetterne.

Andetsteds led Bayern München pointtab for anden runde i streg, da mestrene måtte tage til takke med 1-1 hjemme imod FC Köln. Sydtyskerne fører dog fortsat ligaen med 36 point. Syv flere end Wolfsburg på sjettepladdsen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

Den kontroversielle tidligere Esbjerg-træner Peter Hyballa har fået nyt job. Hør mere om den sag i Ekstra Bladets Superliga-podcast 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Læs mere

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: