Vanviddet kan fortsætte: Bayern-stjerne overvejer Kina

Franck Ribéry erkender at de enorme lønninger i Kina kan få ham til at smutte væk fra Europa

Franck Ribéry er ikke afvisende, når det gælder et muligt skifte til Kina. (Foto: AP)
Franck Ribéry er ikke afvisende, når det gælder et muligt skifte til Kina. (Foto: AP)

Det hører efterhånden til normen, at der på daglig basis rygtes stjerner på vej til Kina fra de europæiske topklubber.

Svimlende lønninger gør et eventyr i Østen yderst attraktivt, og den økonomiske gulerod synes på den led at opveje det knap så ophidsende sportslige perspektiv.

Senest har Bayern-profilen Franck Ribéry sat ord på mulighederne for, hvorvidt han selv kunne være en af de spillere, der valgte at tage til landet,hvor kontrakterne er særdeles lukrative. Og den franske landsholdsspiller er bestemt ikke afvisende.

- Kina, Qatar og Dubai vil altid være en mulighed. De betaler gode penge, så hvorfor ikke? Men lige nu er jeg i første omgang lykkelig over at være i Bayern, siger Ribéry til Bild.

- Man ved aldrig, hvad der sker i livet. I løbet af der seneste år har jeg altid spillet på topniveau. Jeg er så glad for det, jeg har udrettet her. Lige nu har jeg forlænget med et år i Bayern. Og det er jeg også meget glad for. Så jeg bliver her i hvert fald så længe. Og måske også længere endnu, siger franskmanden.

Også hans holdkammerat Arjen Robben er blevet spurgt ind til oprustningen i den kinesiske liga, men hollænderen er ikke lige så åben for et skifte til Østen, som tilfældet synes at være med Ribéry.

- Kina, USA, Australien eller Holland. Man skal ikke afskrive noget. Kina ville kunne være en livserfaring. Man skal ikke afvise det, men i øjeblikket er et skifte til Kina ikke i mine tanker, siger Robben.

De to offensive profiler har begge begge vundet talrige tyske mesterskaber og pokalturneringer samt en enkelt Champions League-titel med Bayern.

Franck Ribéry har spillet for de tyske mestre siden 2007, mens Arjen Robben sluttede sig til klubben to år senere, da han skiftede fra Real Madrid.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere