Vil gøre teenage-komet til den dyreste nogensinde

Manchester City er klar til at gøre 19-årige Leroy Sané til den dyrest handlede, tyske midtbanespiller nogensinde

Sané går en lys fremtid i møde. Måske i Manchester City (Foto: AP)
Sané går en lys fremtid i møde. Måske i Manchester City (Foto: AP)

Har du penge, så kan du få.

Sådan synes parolen at lyde fra tid til anden hos Manchester City.

Med en nærmest uudtømmelig arabisk pengetank i ryggen kan de lyseblå smide uhyrlige summer efter de spillere, de ønsker. Bliver første bud afvist, jamen så forhøjer man da bare. Og som regel ender det med, at City får, hvad de peger på.

Okay, måske er det lidt hårdt sat op, for naturligvis er det ikke alle klodens spillere, der er havnet i City, fordi de er ønsket i klubben, men faktum er i hvert fald, at de lyseblå er villige til at hoppe i de store spenderbukser fra tid til anden.

Se også: Nu starter januar-udsalget: Disse stjerne-køb venter vi på

Og nu er de bukser angiveligt fundet frem igen. Både den engelske avis The Guardian, og nu også den tyske avis Bild beretter om den engelske klubs store interesse i Schalke 04's teenage-juvel, 19-årige Leroy Sané.

Det seneste års tid har den unge tyske været på alles læber, hvor han har leveret strålende i Schalkes blå trøje, og Citys interesse for teenageren er bare blevet varmere og varmere.

Så varm, at den engelske storklub, ifølge Bild, er klar til at gøre teenageren til den dyrest handlede, tyske midtbanespillere i historien. 55 millioner euro, eller godt 400 millioner kroner, skulle Manchester-klubben være villige til at smide efter midtbane-vidunderet!

Se også: Transfervinduet nærmer sig: Skal Neymar til Premier League?

Schalke-knægten, som har været en del af af Gelsenkirchen-klubben siden han var ni - dog med en afstikker til Leverkusens ungdomsafdeling i et par år - vil, hvis købsprisen ligger i det prisleje, dermed overgå Mesut Özils købspris, da denne skiftede til Arsenal fra Real Madrid i 2013. Özil kostede 5 millioner Euro færre, end den pris, Sané-buddet angiveligt ligger på.

Leroy Sané er det seneste års tid strøget mod himlen, og han er på rekordtid blevet en publikumsyndling hos 04, hvor han med sine fire mål og fire assists også har bidraget godt til Schalkes efterårssæson.

Sané er barn af den tidligere fodboldspiller Souleymane Sane og den tidligere tyske gymnastikmester Regina Weber.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere