Viste penis på træningslejr: Nu har han mistet sit job

Nick Proschwitz fortryder nok sit 'penisstunt', der har kostet ham sit arbejde hos Paderborn

Nick Proschwitz havde lidt problemer med at holde bukserne oppe lørdag aften. (Foto: Action Press/All Over Press)
Nick Proschwitz havde lidt problemer med at holde bukserne oppe lørdag aften. (Foto: Action Press/All Over Press)

Det kører ikke ligefrem som smurt i olie i 2. Bundesliga-klubben Paderborn i øjeblikket.

Under ledelse af den tidligere storspiller Steffan Effenberg kæmper holdet for overlevelse i den næstbedste tyske række, og så er en historie som gårsdagens det sidste, man har brug for.

Holdets tyske angriber Nick Proschwitz valgte nemlig, angiveligt i alkohol-påvirket tilstand, at vise de ædlere dele frem på det hotel i tyrkiske Belek, som holdet var indkvarteret på under deres træningslejr.

En kvinde fra det sportsagentur, som arrangerede Paderborns træningslejr, skulle være den forulempede, og selvom hun ikke tog videre notits af 'penis-optrinnet', så har den pressede tyske klub slået hårdt ned på den 29-årige angriber med blotter-tendenserne.

Han er blevet fyret, efter han indrømmede hændelsen. Det fortæller klubbens præsident til tyske Bild.

Se også: Fodboldspillere blottede sig i hotelbar

- Nick Proschwitz er ikke en del af vores hold længere. Jeg undersøgte sagen, og jeg har truffet de nødvendige beslutninger. En spiller, der som gæst i et andet land opfører sig på den måde over for en kvinde, kan og vil vi ikke acceptere, siger klubpræsident Wilfried Finke.

Ifølge Bild har den festglade singlefyr og altså nu forhenværende Paderborn-spiller forsøgt at forklare situationen med sit penisstunt.

- Jeg havde ikke noget tøj på under kondibukserne. En af holdkammeraterne trak bukserne ned på mig, men de var kun nede i et par sekunder, forklarer Proschwitz.

Men beslutningen er truffet, angriberen er fortid i klubben, også selvom kvinden, det gik ud over, tog hele seancen afslappet.

- Da jeg stod op, vidste jeg ikke, at jeg natten forinden angiveligt var blevet seksuelt chikaneret. Det erfarede jeg først, da jeg læste avisen, siger hun til tyske DPA.

- Vi tog nærmest ikke notits af, at en Paderbon-spiller smed bukserne to meter fra os, hvorefter han gik igen, lyder det.

Nu er Nick Proschwitz så igen på klubjagt. Han er i øvrigt en berejst herre, der indtil videre har skiftet klub 12 gange i karrieren.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere