Annonce:
Annonce:

Wolfsburg-boss: Bendtner får vigtig rolle

Kan Nicklas Bendtner levere de mål, som Kevin De Bruyne gjorde for Wolfsburg i sidste sæson?

Bendtner har gjort det godt for Wolfsburg, selvom han ikke overbelastes med spilletid.
Bendtner har gjort det godt for Wolfsburg, selvom han ikke overbelastes med spilletid.
Annonce:
Følg Fodbold

Kommer Wolfsburg til at mangle en målscorer i den indeværende sæson? Spørgsmålet er reelt at stille, for sidste sæsons store profil Kevin De Bruyne er fortid i klubben til fordel for Manchester City.

Tipsbladet har i fredagens udgave af avisen talt med Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs om udfordringen, hvor en af løsningerne hedder Nicklas Bendtner.

- Vi skal have erstattet de scoringer og assists. Men vi synes, vi har nok kvalitet såvel som kvantitet. Hvis man ser vores seneste kamp i Bundesligaen mod Schalke [som Wolfsburg vandt 3-0], skiftede vi både André Schürrle og Maximillian Arnold ind. Vi havde også Nicklas, der kom ind fra bænken, og vi havde Aaron Hunt siddende derude. Det er gode spillere, siger Klaus Allofs til Tipsbladet.

Han spår Nicklas Bendtner til at få en vigtig rolle i klubben.

- Jeg synes, folk har været for hurtige til at vurdere Nicklas. De har dømt ham ude efter enkelte kampe. Vi har hele tiden set Nicklas som et langsigtet projekt. Jeg er enig med min gamle holdkammerat Morten Olsen i, at Nicklas nu skal bevise, at han kan være god i en hel sæson. Nicklas er en af de spillere på vores hold, der har spillet en del internationale kampe, og i det lys kommer han til at spille en vigtig rolle for os, siger Klaus Allofs.

Læs hele historien om Wolfsburgs offensive udfordringer efter De Bruynes afsked i Tipsbladet. Avisen er på gaden i dag og købes sammen med Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: