Annonce:
Annonce:

Wolfsburg-boss om bøde-Bendtner: Han er tankeløs

Wolfsburgs sportsdirektør er ikke imponeret over den danske angribers Mercedes-stunt

Nicklas Bendtner har skabt nye problemer for sig selv i Wolfsburg. Her bliver det kontroversielle billede diskuteret i Ekstra Bladets tv-studie.
Annonce:
Følg Fodbold

Sæsonen begyndte så fint for Nicklas Bendtner, da han blev matchvinder for Wolfsburg mod mægtige Bayern München i Super Cup'en.

Siden blev det dog i den grad mere 'Lord end lagkage' for den danske landsholdsangriber, der efterhånden synes helt uden fremtid i Bundesliga-klubben.

I unåde hos Wolfsburg: Bendtner straffes for Mercedes-stunt

Senest har Bendtner gjort sig uheldigt bemærket ved at smide et billede på Instagram, hvor han er på vej ind i sin Mercedes.

På overfladen måske ikke så opsigtsvækkende, men når man spiller for en klub, der i den grad er i lommen på Volkswagen, så er det pludselig et regelbrud i den tunge ende.

Så ved fredagens pressemøde lod sportsdirektør Klaus Allofs vide, at der venter Nicklas Bendtner en klækkelig bøde.

Annonce:

- De fleste klubber i Bundesligaen har aftaler med bilmærker. Forskellen er, at i Wolfsburg er forbindelsen til Volkswagen mere end et samarbejde, forklarede den tidligere landsholdsspiller.

- Vores spillere er offentlige personer, der er nødt til at passe på, hvordan de fremstår i billeder og på video. Hvilket tøj har jeg på? Hvilken bil kører jeg i? Det er reglerne. De eksisterer ikke kun i vores klub,  mens også i klubber i England, Italien og så videre. Det er en fejl ikke at følge disse regler. Og når man bryder dem, må man betale en bøde, lød det strengt.

Wolfsburg lukker i om Bendtner: Denne dag bliver I klogere

Det vides ikke, hvor stort et beløb, Nicklas Bendtner skal hoste op med.

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger klubbens pressechef, Florian Mattner, til Ekstra Bladet.

På fredagens pressemøde blev Alloffs spurgt, om han opfattede Bendtners Mercedes-stunt som en bevidst provokation. Men så slemt opfatter sportsdirektøren ikke sagen.

Annonce:

- Det er ikke noget, der sker så ofte, men det sker. Vi forsøger at undgår det. Men nogle gange forekommer der en form for tankeløshed - som i tilfældet med Nicklas, konstaterede Klaus Allofs, der i øvrigt bekræftede, at der tidligere i transfervinduet har været vage følere fra kinesiske klubber.

- I løbet af vinterpausen modtog vi et par henvendelser fra Kina på flere spillere fra vores hold. Nicklas Bendtner var en af de spillere. Men ingen af henvendelserne var officielle nok til overhovedet at tænke på en transfer, fastslog Allofs.

Det kinesiske transfervindue lukker 26. februar, og hvis det ikke er her, Bendtners umiddelbare fremtid ligger, så venter der formentlig et langt og trist forår som Wolfsburg-reserve og venter den danske angriber.

 670 millioner grunde til at Bendtner har dummet sig igen

Bendtners billeder: Julies bryster, penis-skål og Mercedes-ballade

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: