Wolfsburg-chef jagter Bendtner-alternativ

Efter Bas Dosts skade har Wolfsburg lige nu kun Nicklas Bendtner som midterangriber. Det kan snart ændre sig

Én angriber er ikke nok, hvis han hedder Nicklas Bendtner, mener Klaus Allofs.
Én angriber er ikke nok, hvis han hedder Nicklas Bendtner, mener Klaus Allofs.

Sportsdirektøren i bundesligaklubben Wolfsburg, Klaus Allofs, er kommet på uventet arbejde, efter at klubbens førsteangriber og topscorer, Bas Dost, brækkede foden under træningen i sidste uge.

Allofs er nemlig ikke sikker på, at André Schürrle og Nicklas Bendtner i fællesskab kan lukke hullet i de måneder, hvor holdet må undvære den hollandske spydspids.

Nicklas Bendtner får kritik for sin indsats i vinterpausen. (Foto: AP) Tysk fodbold - 15. jan. 2016 - kl. 20:51 Wolfsburg-boss skælder ud: Bendtner har været doven

Hverken Schürrle eller Bendtner har levet op til forventningerne i klubben, og førstnævnte er mere wing end midterangriber.

- Vi har i Bendtner kun én angriber lige nu. Vi ser os omkring og tester markedet, siger Klaus Allofs til avisen Bild.

Fodboldmagasinet Kicker beretter også, at den magtfulde sportsdirektør er gået på angriberjagt i håbet om at hente en ny spiller inden transferdeadline ved månedens udgang.

Bendtner ser ikke ud til at have en fremtid i Wolfsburg på trods af rivals skade. (Foto: Alloverpress) Tysk fodbold - 14. jan. 2016 - kl. 10:08 Bendtner, smut bare: Wolfsburg jagter PL-angriber

Det sædvanligvis velinformerede blad mener at vide, at Allofs allerede har udset sig Basel-angriberen Breel Embolo som manden, der kan træde til i Dosts fravær.

Den 18-årige schweizer har imponeret i Basel, hvor han trods sin unge alder nærmer sig 50 ligakampe.

Se også: Rivals skade ingen hjælp for Bendtner

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere