Wolfsburg-ekspert: Nu starter Bendtner inde

Nicklas Bendtners succes mod Inter er ifølge Kicker-journalisten Thomas Hiete nok til at sikre danskeren en startplads i weekenden

Nicklas Bendtner bliver tiljublet, efter han har bragt Wolfsburg på 2-1 mod Inter. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner bliver tiljublet, efter han har bragt Wolfsburg på 2-1 mod Inter. (Foto: AP)

Wolfsburg er i færd med en af de mest succesrige sæsoner i nyere tid og fremstår lige nu som en tysk folkevogn i forvandling, der har fået et ekstra gear eller to.

Både i Bundesligaen og ude i Europa falder sejrene på stribe, og adskillige af klubbens spillere synes i indeværende sæson at have ramt deres respektive topniveau i fællesskab. Og når en af stjernerne endelig svigter, lader det til, at en anden bare står klar i kulissen til at tage over.

I torsdagens Europa League-opgør var det Nicklas Bendtners tur til at træde i karakter, da han erstattede angriberen Bas Dost midtvejs i anden halvleg. Danskeren gjorde senere sig selv til matchvinder mod italienerne, der endte med at tabe både hjemme og ude i ottendedelsfinalen.

Se også: Var det vendepunktet? Konkurrent flopper i Bendtner-succes

For Bendtner var triumfen i Milano også en personlig sejr. Han viste sig frem som målscorer for første gang i 2015, og mens den tidligere Arsenal-spiller på den led viser tegn på formfremgang, gør konkurrenten Bas Dost det modsatte, da han torsdag forlod banen for femte gang i træk uden at have scoret.

Sådan så det ud, da Nicklas Bendtner fik scoret sit første mål i 2015. Scoringen var nok til at sikre en triumf på 2-1 ude over Inter. (Foto: AP)
Sådan så det ud, da Nicklas Bendtner fik scoret sit første mål i 2015. Scoringen var nok til at sikre en triumf på 2-1 ude over Inter. (Foto: AP)

Har fortjent chancen
Resultatet af dette sammentræf kan meget vel føre til rotation i angrebs-hierarkiet, og Bendtner vil sandsynligvis blive belønnet med en startplads allerede i weekenden, hvor Mainz er modstanderen. Det fortæller Kicker-journalisten Thomas Hiete, der på daglig basis mandsopdækker Wolfsburg.

- Bendtner kommer meget vel til at starte inde på søndag. Det er min overbevisning. Bas Dost virker ikke så sikker, som han gjorde for et par uger siden, og selv om Nicklas havde færre minutter at gøre godt med imod Inter, var han den bedste af de to, siger Hiete til Ekstra Bladet.

- Han har fortjent at få chancen fra start og spille mere end 10 minutter, som ellers tidligere har været tilfældet. Bas Dost lader også til at være en smule træt efter at have spillet alle de seneste kampe, og opgøret mod Mainz vil være en god mulighed for Wolfsburg-træner Dieter Hecking til at give hollænderen et hvil, fortæller Hiete.

Se også: Ajax-dansker pebet fra banen: Nu er han til salg på nettet

Wolfsburg er fortsat at finde i tre turneringer, eftersom det nordtyske mandskab foruden Europa League-deltagelsen også er i kvartfinalen i den hjemlige DFB-pokal. Her møder man Freiburg 7. april, mens næste udfordring uden for de tyske grænser byder på et gensyn med Italien, hvor Napoli er modstanderen.

Nicklas Bendtner har i alt scoret fire officielle mål for Wolfsburg siden sin ankomst i sommer. Tre af dem er faldet i Europa League, mens han står noteret for en enkelt træffer i Bundesligaen.

28 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere