Wolfsburg-fans rammer Hannovers bænk med fyrværkeri

Der venter formentlig store bøder, efter at Wolfsburg-tilhængere ramte Hannovers bænk med fyrværkeri

Nicklas Bendtner var ikke at finde på den bænk, der blev bombarderet med fyrværkeri. Danskeren er helt ud af truppen (Foto: AP)
Nicklas Bendtner var ikke at finde på den bænk, der blev bombarderet med fyrværkeri. Danskeren er helt ud af truppen (Foto: AP)

Mens Wolfsburg-spillerne på banen leverede en flot præstation og vandt 4-0 over Hannover, var der mindre grund til at være imponeret over holdets medrejsende tilhængere på HDI Arena i Hannover.

Lige inden kickoff blev Hannovers udskiftningsbænk ramt af fyrværkeri affyret fra den tilskuerblok, hvor Wolfsburgs tilhængere var anbragt.

- Det er selvfølgelig noget, vi fordømmer på det kraftigste, siger Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs, til tv-stationen Sky.

Se også: Bendtners konkurrent gik mål-amok for Wolfsburg

Ingen kom til skade, men begge klubber kan se frem til en bøde fra Det Tyske Fodboldforbund (DFB).

- Jeg tror ikke, det var med vilje, at det ramte Hannovers bænk, men vi kan kun undskylde. Vi har normalt ingen problemer med vores fans, så vi var overraskede, lyder det fra Allofs.

Hannover og Wolfsburg er lokalrivaler, og også i december 2014 var der en episode med raketter og røgbomber fra Wolfsburg-fansene, da holdene mødtes. Ved den lejlighed lød straffen på 6000 euro (44.000 danske kroner) til begge klubber.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere