Wolfsburg finder De Bruyne-afløser i Højbjergs nye klub

Efter salgene af de offensive profiler Kevin De Bruyne og Ivan Perisic har Wolfsburg fundet en erstatning

Draxler bytter tilværelsen i Schalke ud med Bendtners Wolfsburg, erfarer tysk medie. (Foto: Natacha Pisarenko, AP)
Draxler bytter tilværelsen i Schalke ud med Bendtners Wolfsburg, erfarer tysk medie. (Foto: Natacha Pisarenko, AP)

Der er fuld gang i transferkarrusellen i tysk fodbold.

Bundesligaklubben Wolfsburg har efter salgene af Kevin De Bruyne og Ivan Perisic til henholdsvis Manchester City og Inter fået masser af penge i klubkassen samt flere huller på den offensive midtbane.

Derfor henter Wolfsburg, der også råder over danske Nicklas Bendtner, den 21-årige tyske landsholdspiller Julian Draxler. Handlen med den offensive midtbanespiller er på plads, bekræfter Wolfsburg.

- Julian har været på vores ønskeliste og efter Kevin de Bruyne-handlen, var handlen mulig at gennemføre. Vi er sikre på, at Julian vil udvikle sig yderlige hos os, siger Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs ifølge AFP.

Se også: United lejer Januzaj ud til Dortmund

Det betyder, at den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg får endnu bedre mulighed for fast spilletid i Schalke 04 efter udlejningen fra Bayern München.

Fodboldmagasinet Kicker skriver, at Draxler vil koste Wolfsburg 36 millioner euro (269 millioner kroner). Det vil i så fald være klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Tidligere har Juventus også været interesseret i at tilknytte Draxler, men Torino-klubben havde i modsætning til Wolfsburg ikke penge nok til handlen.

Se også: Olsens svar til Vestergaard: Du skal nok få dine kampe

Draxler har spillet 15 landskampe for Tyskland.

0 kommentarer
Vis kommentarer