Annonce:
Annonce:

Wolfsburg i frit fald: Bendtner greb ikke chancen

Nicklas Bendtner var blevet belønnet med en startplads mod Schalke, men han og holdkammeraterne fra Wolfsburg fejlede og tabte 3-0

Da transfervinduet smækkede i, så fortalte Don Ø, at han synes, at Bendtner spilder sit talent
Annonce:
Følg Fodbold

Skader til André Shürrle og Bas Dost havde lørdag banet vejen for en sjælden plads i startopstillingen til Nicklas Bendtner.

Men den hårdtprøvede danske angriber formåede ikke at gribe chancen, da han ledte an i en halvhjertet offensiv, som sjældent formåede at true modstanderne fra Schalke 04.

Hjemmeholdet, der var uden Pierre-Emile Højbjerg i truppen, vandt 3-0 uden at imponere. Og derfor sagde slutresultatet en hel del mere om gæsternes præstation.

For det var så som så med positive indslag fra Wolfsburgs side, omend udeholdet lagde frisk fra land i en af de arenaer, de i den seneste tid har haft notorisk svært ved at hente point med hjem fra.

Forud for lørdagens opgør havde Schalke vundet de seneste fem hjemmekampe mod Wolfsburg, der til mødet denne gang tilmed måtte dukke op i noget decimeret tilstand.

Hylder dansk stortalent med topkarakter efter kongekamp

Annonce:

Det var dog Bendtners mulighed for at markere sig i konkurrenternes fravær, men han gjorde ikke meget væsen af sig. Det blev til 81 minutter i aktion uden stort vigør, inden den tyske teenager Leandro Putaro erstattede danskeren.

Et hovedstød, der blev sendt snært forbi efter et hjørnespark i begyndelsen af anden halvleg, var det tætteste, Bendtner kom på succes. Og i stedet blev han få minutter senere tildelt et gult kort efter en tackling, hvor angriberen var træfsikker -  med knopperne forrest.

Skarp var også Schalkes Klaas-Jan Huntelaar, men det var foran målet. Midtvejs i første halvleg bragte han værterne på 1-0 med et langskud, som Wolfsburg-keeper Diego Benaglio burde have taget sig af.

Schweizeren var imidlertid prisgivet, da dødbold-specialisten Johannes Geis udbyggede føringen på frispark 10 minutter senere.

Dernæst havde  hjemmeholdet for det meste kontrol over begivenhederne, og til sidst i opgøret blev det såmænd også til en udbygning af føringen, da Alessandro Schopf slog til efter 87 minutter.

Annonce:

Mens de tre point luner i Gelsenkirchen, ser det anderledes sort ud for Wolfsburgs vedkomende. Pointtabet var det syvende på stribe for Bendtner og holdkammeraterne, der aktuelt ligger nummer otte i Bundesligaen.

Mulig åbning for Nicklas Bendtner

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: