Wolfsburg slår fast: Bendtner ikke til salg

Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs afviser at have fået et tilbud på Nicklas Bendtner og siger, klubben ikke vil sælge den danske angriber

Bendtner er også Wolfsburg-spiller efter transfervinduets  lukning, fastslår tyskernes sportsdirektør Klaus Allofs. (Foto: AP)
Bendtner er også Wolfsburg-spiller efter transfervinduets lukning, fastslår tyskernes sportsdirektør Klaus Allofs. (Foto: AP)

Nicklas Bendtner er denne sommer flere gange kommet på måltavlen som indskifter for VfL Wolfsburg.

Den danske landsholdsangriber har udtrykt ønske om mere spilletid efter sin gode start på sæsonen, og i dag har rygtestrømmen på transfermarkedet fortalt om et tilbud fra Istanbul-klubben Galatasaray, der skal spille Champions League.

Wolfsburg er i færd med at sælge profilerne Kevin De Bruyne og Ivan Perisic til Manchester City og Inter, men ifølge den tyske klubs sportsdirektør Klaus Allofs skal vi ikke forvente, at Nicklas Bendtner forlader de tyske vicemestre.

Se også: Tilbudt tre-årig kontrakt: Bendtner foran klubskifte

- Jeg har hørt historien om Galatasaray. Hverken jeg eller andre i VfL Wolfsburg har fået noget tilbud fra Galatasaray. Vi er ikke interesserede i at sælge, og hvad vigtigere er, har vi heller ikke bedt om at få tilbud på Nicklas. Som vi så i går i kampen mod Schalke, hvor Nicklas gjorde en god figur som indhopper, spiller han en vigtig rolle for os. Vi vil ikke af med ham, for han er god, og vi har brug for ham, siger Klaus Allofs til Tipsbladet.

- Nicklas er inde i sin bedste periode i klubben. Han bliver bedre og bedre, og han er tæt på start-elleveren. Vi står foran en sæson med mange kampe, hvor han kommer til at spille en endnu vigtigere rolle for os end hidtil. Jeg er meget optimistisk omkring Nicklas' fremtidige succes i VfL Wolfsburg, siger Klaus Allofs.

Transfervinduet i Tyskland lukker mandag middag.

Se også: Sportsdirektør: De Bruyne skifter lørdag

17 kommentarer
Vis kommentarer