Wolfsburgs onde Bayern-ånd slog til igen

På to scoringer i den sidste fjerdedel af kampen lykkedes det Bayern München at nedlægge Wolfsburg

Bayern München vandt i Wolfsburg (Foto: AP)
Bayern München vandt i Wolfsburg (Foto: AP)

Wolfsburg holdt stand længe i hjemmekampen lørdag mod mægtige Bayern München, men i anden halvleg måtte man give op.

Uden Nicklas Bendtner i truppen blev det til et nederlag på 0-2, og de forsvarende mestre har fortsat kurs mod endnu et mesterskab.

Bayern München var hurtigst ude af starthullerne og kom frem til et par gode chancer, men Wolfsburg holdt stand og fik spillet sig bedre ind i kampen.

Det var primært på nogle få kontraangreb, Wolfsburg fandt vej til gæsternes felt i første halvleg, mens Bayern München kombinerede sig frem til nogle pæne tilbud.

Kort før pausen var det dog hjemmeholdet, som fik halvlegens største chance, da Marcel Schäfer blev headet helt fri i feltet, men fra ti meters afstand sparkede han forbi mål i ellers fri position.

Det var hårdt for Guardiola i pausen (Foto: AP)
Det var hårdt for Guardiola i pausen (Foto: AP)

Zidane har dansker på drømmehold

Fra anden halvlegs begyndelse satte Bayern München yderligere tryk på, og flere gange sværmede sydtyskernes spillere omkring Wolfsburg-feltet.

Julian Draxler forsøgte med et flot forsøg i den anden ende, som Manuel Neuer måtte redde flot, men midtvejs i anden halvleg faldt Wolfsburgs fort.

Robert Lewandowskis afslutning i feltet blev blokeret og røg op i luften. En velspillende Kingsley Coman løb bolden i møde og helflugtede den ind fra seks-syv meters afstand, og så var favoritterne i gang.

Wolfsburgs onde ånd fra mødet i september, Robert Lewandowski, gjorde det til 2-0 på et rigtig angribermål, da han inde i feltet køligt med ydersiden omsatte et forarbejde af Franck Ribery.

Det var i det omvendte opgør i september, at den polske måltyv lavede vanvittige fem mål på bare ni minutter og vendte 0-1 til 5-1.

Så galt gik det ikke lørdag, men Bayern München kunne alligevel snuppe en sikker sejr på 2-0 og cruiser mod endnu et tysk mesterskab.

Bayern vandt igen mod Wolfsburg (Foto: AP)
Bayern vandt igen mod Wolfsburg (Foto: AP)

Bayern var også på 2-0 i midtugen, men måtte nøjes med 2-2 mod Juventus: