Ydmyg Højbjerg til første Augsburg-træning

Pierre-Emile Højbjerg er netop i gang med sin første træning i sin nye klub Augsburg - og den danske landsholdsspiller har ikke taget eventuelle stjernenykker med fra storklubben Bayern München

Ekstra Bladet er på plads til Pierre-Emile Højbjergs første træning. (Foto: Klaus Egelund)
Ekstra Bladet er på plads til Pierre-Emile Højbjergs første træning. (Foto: Klaus Egelund)

AUGSBURG (Ekstra Bladet): Det kan godt være, at man er ejet af en af de bedste klubber i verden.

Men Pierre-Emile Højbjerg mødte af den grund ikke op høj i hatten til sin første træning hos sin nye, og noget mindre klub, Augsburg her til formiddag.

Pierre-Emile Højbjerg skifter som ventet Bayern ud med Augsburg i resten af sæsonen. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Officielt: Højbjerg udlejes fra Bayern til Augsburg

Den Bayern München-ejede midtbanespiller var endelig klar til at træne med sine nye holdkammerater efter nogle nogle sengeliggende dage med influenza, og den danske landsholdsspiller bemærkede sig med at gå bagerst som vandbærer til sin allerførste træning som Augsburg-spiller.

Ingen stjernenykker fra Bayern München-talentet.

Højbjerg hjælper til med klubbens  tysk-amerikanske midtbanespiller Shawn Parker. (Foto: Klaus Egenlund)
Højbjerg hjælper til med klubbens tysk-amerikanske midtbanespiller Shawn Parker. (Foto: Klaus Egenlund)

Ekstra Bladet er på plads til Højbjergs første møde med Augsburg-truppen og kan berette, at den 19-årige dansker i første omgang er med i formiddagstræningen, hvor han derefter skal præsenteres officielt på et pressemøde efter middag.

Danskeren skal dog trække i træningstøjet igen efter pressekonferencen, for endnu en træning står på programmet sammen med Augsburg-mandskabet til eftermiddag.

Tysk fodbold Jubler over Højbjerg: Han er en vild spiller

Selvom Pierre-Emile Højbjerg kan se frem til mere spilletid i Augsburg, så skal han også vænne sig til, at der er meget mindre opmærksomhed til klubbens træninger, end når rekordmestrene fra Bayern triller bold på Säbener Strasse.

Når Pep Guardiola dirigerer sit mandskab rundt, kan der være op til 6000 fans til de åbne træninger. I dag kunne der kun tælles 30-40 tilskuere på Augsburgs træningsanlæg få hundrede meter fra klubbens hjemmebane SGL Arena. Noget af en forskel for den talentfulde dansker.

Pep Guardiola ville gerne beholde Højbjerg i truppen - men klubben sagde nej. (Foto:AP) Tysk fodbold Uenighed om Højbjerg: Bayern satte Guardiola på plads

Højbjerg og resten af truppen skal efter planen træne i Tyskland ugen ud, før hele truppen drager på træningslejr til Tyrkiet, nærmere betegnet Belek, på søndag til noget varmere himmelstrøg end den bidende kulde tæt på alperne i Augsburg.

Samtidig med udlejningen til Augsburg forlængede den danske landsholdsspiller sin kontrakt med Bayern München frem til 2018.

0 kommentarer
Vis kommentarer