Annonce:
Annonce:

United og Mourinho lune på brandvarm kroat

Uniteds manager rejste til Zagreb for at besigtige kroatisk stjernespiller i VM-kvalifikationskamp fredag

Annonce:
Følg Fodbold

Gammelt venskab er et langt bedre kort end gammelt nag, og det skal være Manchester Uniteds trumf i en engelsk infight om at sikre sig Italiens pt. hotteste navn, kroaten Ivan Perisic fra Inter.

Derfor er Manchester Uniteds manager, José Mourinho taget på lynvisit i Zagreb for at mødes med hans agent, Predrag Miijatovic, der lige som 'The Special One' har en fortid i kongeklubben, Real Madrid.

Anledningen var officielt fredagens VM-kvalifikationskamp, Kroatien mod Ukraine, som endte med en 1-0-sejr til kroaterne på et pragtmål af Fiorentinas Nikola Kalinic.

Predrag Mijatovic havde  forladt den spanske hovedstad, inden José Mourinho ankom, men ifølge britisk presse skulle de to være på god talefod, mens det skulle være stik modsat med hensyn til mesterskabsfavoritten, Chelsea, som i sin tid fravalgte den selvsamme agent som afløser for Frank Arnesen som sportsdirektør.

Annonce:

Prisen for den 28-årige Ivan Perisic er efter sigende 300 millioner kroner, dobbelt så meget som Inter betalte i sommeren 2015, da den italienske storklub hentede midtbanespilleren i folkevognsklubben VfL Wolfburg på en fireårig kontrakt.

Som flere andre tog kroatens karriere først fart, da han havnede i Borussia Dortmund efter en langsom start i Frankrig hos Sochaux og dernæst videre nordpå til Belgien til Club Brugge, hvor Dortmund opdagede ham i 2011.

Brandvarm
Nu er han endnu en stjerne på den kroatiske midtbane, hvor også Barcelonas Ivan Rakitic og Real Madrids Luka Modric kan trylle.

Manchester United har meldt ud, at der skal satses endnu mere til sommer, da en vis Zlatan Ibrahimovic tøver med at forlænge, fordi svenskeren vil slutte sin internationale karriere med at spille Champions League.

Det kan blive svært med Manchester United, som lige nu som femmer er fire point fra at komme til spille Champions League-kvalifikation.

Med ni mål og syv assists i denne sæson har Ivan Perisic bragt sig på banen til et endnu et klubskifte, og engelske Premier League er sammen med den spanske Primera Division, hvad der mangler på cv'et.

Annonce:

Derfor er Ivan Perisic varm:

Manchester United er som flere andre også med i 'krigen' om de to franskmænd,  Atletico Madrids målkonge Antoine Griezmann, og Monacos talentfulde midtbanespiller, Tiemoue Bakayoko, så de mange Manchester United-fans er spændte på, hvem der vil lande på Old Trafford.

Uniteds store fejlkøb er væk: 'De må have grinet godt i Bayern'

Mourinho langer ud efter forgængeren

Uønskede Schweini forlader Old Trafford

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: