United-spillere er rædselsslagne for Mourinho

Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson mener, at Manchester United-spillerne er skræmte for Jose Mourinho

Manchester United har leveret en sæson på det jævne. Mesterskabet i Premier League har længe været en saga blot, og spillet de seneste kampe har imponeret de færreste.

Der er flere ting, der ikke fungerer i storklubben, der fortsat ikke har fundet frem til fordums styrke.

Den engelske tv-kommentator og tidligere Arsenal-spiller Paul Merson vurderer, at flere af United-spillerne er decideret rædselsslagne for holdets træner, Jose Mourinho. Det skriver Sky Sports.

Paul Merson mener desuden, at visse af spillerne er så skræmte af træneren, at de i bestemt ikke vil være kede af at forlade Old Trafford henover sommeren.

Det kom særligt til udtryk, da Manchester United spillede 0-0 mod West Ham på London Stadium i Premier League. Det var tydeligt, at der ikke var noget på spil for holdet, der virkede uinteresserede i kampen og generelt blot flyttede rundt på bolden uden den store angrebslyst.

Med 0-0 mod West Ham sikrede Manchester United sig nemlig matematisk andenpladsen i Premier League, selvom de ikke scorede i kampen.

Træneren Jose Mourinho er glad, men dog behersket, for at have sikret andenpladsen i Premierleague. Der er ingen grund til at fejre det, understreger han på Uniteds hjemmeside. 

- Jeg har det okay, men jeg hopper ikke rundt. Det ligger ikke til min natur, og sådan er det også med Manchester United. Vi fejrer ikke andenpladser, men vi er glade, for det er et par måneder siden, at vi indså, det ville være umuligt at vinde ligaen. Derfra var målet selvfølgelig andenpladsen, siger Jose Mourinho.

I de sidste to Premier League-kampe behøvede United kun ét enkelt point for at sikre andenpladsen. Torsdag kom det, da de besøgte West Ham United på Londom Stadium. Foto: AP
I de sidste to Premier League-kampe behøvede United kun ét enkelt point for at sikre andenpladsen. Torsdag kom det, da de besøgte West Ham United på Londom Stadium. Foto: AP
 

Merson: Spillerne er som forstenede
Inden kampen havde Mourinho lavede otte forskellige ændringer for at skabe mere liv i holdets angrebsspil, men det lykkedes ikke at tænder op under spillerne.

Tv-kommentator Paul Merson var heller ikke imponeret over United-spillernes præstation til kampen, og han bemærkede noget særligt ved spillernes holdning.

- Hver gang en Manchester United-spiller missede en chance, løb de hen forbi Mourinho ved bænken - de så forstenede ud, fortalte Paul Merson til det engelske tv-show The Debate og tilføjede.

- Når man ser på Manchester City, Tottenham, Chelsea og Liverpool-spillere - og nogle gange Arsenal - kan du se bestemte mønstre ved deres angreb. Det ser ud som om, at der er en plan. Det er anderledes hos Manchester United - alle står stille, alle spiller bare bolden videre - der er ingen bevægelse. Jeg tror, at spillerne er forstenede, lyder det fra Paul Merson.

Mourinho har indrømmet, at hans hold har brug for forbedringer til den nye sæson, både hvad angår kvalitet, men også hvad angår spillernes mentalitet.

Det kan formentlig resultere i, at flere spillere skifter klub eller bliver solgt hos Old Trafford over sommeren. Paul Merson vurderer, at nogle af de spillere, der bliver sendt af sted, nok ikke vil trille mange tårer over afskeden.

- Hvis en spiller bliver solgt over sommeren, vil de ikke forlade Manchester United grædende. Det ser ud som om, at flere af dem ikke nyder deres fodbold der, sagde Merson i tv-showet.

Manchester United lukker deres Premier League-sæson af hjemme på Old Trafford på søndag, hvor Watford kommer på besøg. 

Morten Jensen stjal de fleste danskeres hjerter i 1991, hvor han sammen med sin bedste ven, Peter Palland, lavede løjer i TV2-programmet 'Er jeg da helt gak, mor'. Foto: Per Rasmussen Intl. fodbold Gaarde knust: Morten var fremragende!

Legolas fra Ringenes Herre? Nej, Simon Jakobsen i hårrejsende aktion for Silkeborg søndag i Lyngby. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix) Dansk fodbold Pokalfinalens Twitter-konge: - De råber Louise efter mig

Alexander Sørloth og kæresten Lena Selnes bor i en lejlighed lige ved Themsen. Foro: Nina E. Rangoy/VG. Sport og Spil Forlod Superligaen for rekordbeløb: Her er Sørloth og kærestens nye luksusliv

28 kommentarer
Vis kommentarer