Utilfredse med klubskifte: Her bor en Judas!

Klubbens fans var så rasende over Ola Brynhildsens klubskifte, at de troppede op i fodboldspillerens hjem

En gruppe Stabæk-fans kunne ikke skjule deres frustrationer over den norske fodboldspiller Ola Brynhildsens kommende skifte til rivalen. Foto: Privatfoto
En gruppe Stabæk-fans kunne ikke skjule deres frustrationer over den norske fodboldspiller Ola Brynhildsens kommende skifte til rivalen. Foto: Privatfoto

Det er sjældent populært blandt klubbers fans, hvis en spiller skifter til en rival.

Netop dette har det 21-årige norske talent Ola Brynhildsen måttet sande. Den norske midtbanespiller satte for nylig sin underskrift hos Molde FK, som han skifter til pr. 1. juli 2020.

Det skifte er bestemt ikke faldet i god jord hos fansene af midtbanespillerens nuværende klub, Stabæk Fotball.

Faktisk er nogle af fansene blevet så rasende, at de har været en tur hjemme hos Ola Brynhildsen for at sende ham en noget kontroversiel hilsen.

'Her bor en Judas,' står der på et stort banner, som de frustrerede fans har hængt op hjemme hos Ola Brynhildsens familie.

Tager afstand fra banneret
Hos Stabæk tager man kraftigt afstand fra de fans, som har valgt at udvise deres utilfredshed og valgt at møde op foran Ola Brynhildsens hjem.

- Det er synd, at nogle vælger at tage skridtet så langt og hænge bannere op ude foran familiens hus. Det tager vi afstand fra. Det går jo ikke bare ud over ham, men det går også ud over hans familie. Det, synes vi, er uheldigt, siger Stabæks direktør, Jon Tunold, til norske Dagbladet.

Svigter klubben
Hos klubbens officielle supportgruppe ser man dog lidt anderledes på tingene. De mener, at Ola Brynhildsen har svigtet klubben med sit skifte til Molde.

- Det er virkelig dårligt gjort over for akademiet, klubben og alle, der har hjulpet ham med at opbygge ham som fodboldspiller. Han er vokset op få stenkast fra Nadderud. Han er blevet hyldet og støttet hele vejen af klubbens fans, og nu viser han, at han sætter sig selv over klubben. Det er meget skuffende, og så er han nødt til at acceptere, at nogen vælger at reagere, siger lederen af Stabæks supportgruppe, Bjørnar Posse Sandboe, til Eurosport i Norge.

Ekspert: Zlatan klar til krig med Malmø

Sviner datter til - Hun er en golddigger

Skabte superkrop - men blev svinet til