Uventet udvikling: Bendtners rival langtidsskadet

Den hollandske angriber Bas Dost er ude op til otte uger med en fodskade

Nickals Bendtner kan få en ny chance i Wolfsburg, fordi den værste konkurrent Bas Dost har fået en fodskade og nu er ude i seks-otte uger.
Nickals Bendtner kan få en ny chance i Wolfsburg, fordi den værste konkurrent Bas Dost har fået en fodskade og nu er ude i seks-otte uger.

Får Nicklas Bendtner en ny, uventet mulighed i Wolfsburg?

Chancen er i hvert fald til stede efter hans værste konkurrent, hollænderen Bas Dost, har fået en alvorlig fodskade.

I en nærkamp med Dante under træningslejren i Portugal fik Bas Dost den slemme fodskade, der ventes at holde ham ude af spillet i seks-otte uger.

De var glade, da Bendtner ankom - nu vil parterne tilsyneladende alligevel fortsætte samarbejdet. (Polfoto) Tysk fodbold - 12. jan. 2016 - kl. 17:31 Wolfsburg-boss: Bendtner vil ikke væk

Bas Dost er med syv scoringer topscorer for Wolfsburg i første halvdel af sæsonen, men kommer nu tidligst i kamp på et tidspunkt i marts.

Det er endnu uklart, om Wolfsburg går på markedet for at finde en angriber eller nøjes med det, som klubben allerede råder over. Aktuelt har klubben Max Kruse, Nicklas Bendtner og André Schürrle, der kan spille positionen som angriber.

Udfordringen er, at Wolfsburg er i 1/16-finalen, hvor modstanderen bliver belgiske Gent i februar/marts. Samtidig skal Wolfsburg forsøge at kæmpe sig til en af Champions League-pladserne. I øjeblikket ligger holdet på syvendepladsen tre point fra Champions League-kvalifikationspladsen.

Se også: Bendtner sigter mod Premier League: Her er mulighederne

Sportsdirektør Klaus Allofs var i går ude med en melding om, at Nicklas Bendtner overfor ham ikke officielt har givet udtryk for, han gerne vil væk fra Wolfsburg.

Han har samtidig slået fast, at der ikke ligger et konkret bud på hans bord, som han skal tage stilling til.

Ekstra Bladets tyske pressekilder ventes i løbet af kort tid at få en opdatering på situationen fra sportsdirektør Klaus Allofs fra træningslejren i Portugal.

Opdateres....

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere