Var stjerne i Superligaen: Nu bliver han straffet

Allan Sousa er ikke med sin belgiske klub på træningslejr i Spanien

Det har ikke været nogen stor sæson for Allan Sousa. Foto: Jens Dresling
Det har ikke været nogen stor sæson for Allan Sousa. Foto: Jens Dresling

Den tidligere Vejle-profil Allan Sousa tog sig en ekstra lang juleferie, og det skal man passe på med, når fodbold er ens profession.

22-årige Allan Sousa er i denne sæson udlejet fra Vejle Boldklub til Sint-Truiden i Belgien, og den belgiske avis Het Belang van Limburg melder, at angriberen, der fejrede jul og nytår sammen med familien hjemme i Brasilien, ikke mødte op i klubben til den aftalte tid efter ferien, og derfor er han blevet tildelt en straf.

Sint-Truiden-truppen befinder sig lige nu i Spanien på træningslejr, men Allan Sousa har ikke fået lov til at tage med. Hans plads på flyet blev overtaget af den unge forsvarsspiller Mathieu Troonbeeckx.

Mens holdkammeraterne løber rundt under spanske himmelstrøg, skal Allan Sousa træne med Sint-Truidens reservehold hjemme i Belgien.

Allan Sousa har ikke haft nogen stor sæson i den belgiske liga og jagter fortsat sit første mål for Sint-Truiden, der er nummer 11 ved vinterpausen. Lejesvenden fra Vejle har flere gange spillet venstre back for den belgiske klub.

Brasilianeren blev topscorer for Vejle Boldklub i sidste sæson med ti mål.

Se også: Smerteligt farvel i Brøndby: Nu skifter han klub
Se også: FCK indgår historisk aftale med Carlsberg
Se også: Arsenal overvandt Cup-problemer

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere