Vild dobbelt-transfer: Oprykker henter Eto'o OG Ronaldinho

Der kommer ikke til at mangle store navne på holdkortet hos Antalyaspor i den kommende sæson

Ronaldinho her  Queretaro, som han senest repræsenterede. (Foto: AP)
Ronaldinho her Queretaro, som han senest repræsenterede. (Foto: AP)

Tyrkiske Antalyaspor sikrede i den forgangne sæson den helt store triumf, da man rykkede op i den bedste række. Her er økonomien kendt for at være svimlende, og Antalyaspor bliver da heller ikke en klub, der kommer til at spare. Store ikoner er på vej til klubben, der har to spillere på vej.

Ifølge flere tyrkiske medier skulle Antalyaspor været blevet enige med Samuel Eto'o, der præsenteres i den tyrkiske klub inden længe. Nu er det dog en helt anden stjerne, der er i fokus i den sydtyrkiske klub.

Ronaldinho bliver præsenteret i sin mexicanske klub - nu er han forsvundet (Foto: AP) Intl. fodbold Ronaldinho er forsvundet i Mexico

Her er man nemlig lykkedes med at hente et sandt ikon. Den tidligere FC Barcelona-stjerne Ronaldinho kommer nemlig til klubben, og denne aftale bliver officiel indenfor ganske få dage. Det bekræfter klubbens direktørGultekin Gencer, der ligeledes gør Eto´o officiel:

- Vi er nået til enighed med Ronaldinho om en aftale. Jeg forventer, at vi kommer til at præsentere ham indenfor to dage. Udover Samuel Eto'o og Ronaldinho kan jeg bekræfte, at endnu et stort navn er på vej. Jeg kan dog ikke sige hvem. Når det er ordnet, kommer vi dog til at skabe en fest, siger Gultekin Gencer til TRT Spor.

Ronaldinho træder et skridt ned af kr Queretaro i Mexico (Foto: AP) Intl. fodbold Ronaldinho har fundet sin nye klub

Ronaldinho optrådte senest hos mexicanske Queretaro, hvor han efter kontraktens har været rygtet til flere klubber rundt omkring i verden. Samuel Eto'o er 34 år, og har senest spillet for Sampdoria og Everton.

22 kommentarer
Vis kommentarer