Voldsomme billeder: Fodboldfans sparker sikkerhedsvagt bevidstløs

ADVARSEL VOLDSOMME BILLEDER Tilskuerne gik fuldstændig amok, da Kaizer Chiefs og Free States Stars mødtes i den sydafrikanske pokalturnering

ADVARSEL: VOLDSOMME BILLEDER: Sydafrikanske fans stormede banen og gik amok, da Kaizer Chiefs tabte 0-2 til Free States Stars

At tilskuere løber på banen til fodboldkampe sker ganske jævnligt, men det er trods alt sjældent, at det foregår på samme måde som i opgøret mellem Kaizer Chiefs og Free State Stars i den sydafrikanske pokalturnering.

De to hold mødtes i semifinalen lørdag aften på Moses Mabhida Stadion i Durban, og da Free States Stars sikrede sig sejren på 2-0, blev det for meget for Kaizer Chiefs fans.

Tilskuerne stormede banen og gik ganske enkelt helt amok.

Både på tv-kameraer og mennesker, som det fremgår af de voldsomme billeder. De forsøgte ifølge flere medier at få fat i Kaizer Chiefs træner, Steve Komphela, der kort efter kampen sagde sit job op.

Undervejs smadrede de dog tv-udstyr for millioner af kroner og overfaldt folk, der befandt sig på banen.

Sikkerhedsvagt alvorligt såret
I forbindelse med urolighederne blev flere personer da også såret. Heriblandt en kvindelig sikkerhedsvagt, der ifølge Times kæmpede for sit liv søndag. Hun skulle dog fortsat være i live.

Tilskuerne satte også ild til stadion flere steder, inden politiet til sidst fik afbrudt balladen ved hjælp af blandt andet tåregas. Ifølge politiet er to blevet anholdt, men man forventer, at flere anholdelser vil følge de kommende dage.

Kaizer Chiefs er en af Sydafrikas store klubber og har det højeste tilskuergennemsnit i den sydafrikanske liga.

Du kan se et tv-klip fra balladen øverst i artiklen, men vi skal advare om, at billederne er ganske voldsomme.

Se også: Brøndby-profil fik klar besked: Du spiller ikke tre gode kampe på en uge

Se også: Vennen ville besøge Schumacher: Her er hans nedslående besked

- Jeg er købt ind til at være øverst og gøre en forskel. Det, tror jeg, at mine medspillere ved, og jeg forsøger at få det til at skinne igennem, siger Viktor Fischer, der onsdag blev matchvinder mod AaB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'
29 kommentarer
Vis kommentarer