Voldsomme detaljer afsløret: Dødsbil forvandlet til ildkugle

Den tidligere spanske landsholdsspiller José Antonio Reyes døde lørdag i en voldsom ulykke, som også kostede hans fætter Jonathan Reyes livet. Det lykkedes en tredje fætter at forlade den brændende bil, men hans tilstand er kritisk

Den spanske fodboldspiller José Antonio Reyes er blevet dræbt i en trafikulykke, oplyser hans tidligere klub Sevilla på Twitter. Her fejrer han en Europa League-triumf med Sevilla. Video: AP/SNTV

Røgen kunne ses på flere kilometers afstand, og billederne af den udbrændte Mercedes Brabus S550 vidner om, hvor frygtelig ulykken var.

Den spanske fodboldstjerne José Antonio Reyes mistede lørdag middag livet i en trafikulykke på en motorvej syd for Sevilla, og ifølge avisen Diario de Sevilla var det efter alt at dømme høj fart, der var skyld i ulykken.

Vidner vurderer over for avisen, at den 35-årige tidligere spanske landsholdsspiller kørte omkring 200 kilometer i timen på A-376-motorvejen ved Utrera.

Han var på vej hjem fra træning i Almendralejo, hvor hans klub, Extremadura, har hjemme. Der var ikke andre biler involveret i ulykken, og øjensynligt har Reyes mistet herredømmet over den kraftfulde Mercedes.

Den røg af vejen, ramte nogle cementblokke, snurrede rundt og brød i brand.

Den udbrændte Mercedes vidner om, hvor voldsom ulykken var. Foto: Ritzau Scanpix
Den udbrændte Mercedes vidner om, hvor voldsom ulykken var. Foto: Ritzau Scanpix

Bilen blev forvandlet til en ildkugle og kurrede ifølge Diario de Sevilla omkring 200 meter, inden den endelig stoppede.

José Antonio Reyes' 23-årige fætter Jonathan Reyes var også i bilen og omkom. Han sad på bagsædet bag den berømte fodboldspiller.

Yderligere en fætter, Juan Manuel Calderón, var med i Mercedes'en. Han sad på passagersædet, og det lykkedes ham at slippe ud af den brændende bil.

De første meldinger gik på, at han også var omkommet, men det er heldigvis ikke tilfældet. Han er dog i kritisk tilstand med meget alvorlige forbrændinger på Virgen del Rocío-hospitalet.

60 procent af hans krop skulle være forbrændt efter den grusomme ulykke, der har chokeret Spanien.

Reyes var en meget respekteret og elsket spiller. Andalusieren var et ikon i Sevilla, hvor han allerede som 16-årig debuterede for Sevilla FC.

Han nåede forbi klubber som Arsenal, Real Madrid, Atlético Madrid og Benfica og spillede desuden 21 gange for Spanien.

José Antonio Reyes blev mindet i forbindelse med Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix
José Antonio Reyes blev mindet i forbindelse med Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix

Reyes blev mindet i forbindelse med lørdagens Champions League-finale i Madrid, og hans hjemby, Utrera, har erklæret to dages sorg, og flagene er gået på halv i byen.

Syv kampe i den næstbedste spanske række, som Extremadura er en del af, er desuden blevet udsat som følge af den tragiske ulykke.

José Antonio Reyes tilbragte de fleste år af sin karriere i Sevilla, og ulykken har ramt Simon Kjærs nuværende klub hårdt.

Søndag mellem kl. 16 og 21 mindes den afdøde fodboldspiller på Sevillas hjemmebane, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Stadion er åbent, så folk kan komme og sende en hilsen til Reyes, der efterlader sig hustru og tre børn.

Christian Eriksen forsøger med Harry Kane som bisidder at overbevise dommer Damir Skomina om, at der IKKE er straffe. Uden held... Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix Champions League Skuffet Eriksen om fremtiden: Dét skal jeg lige nu

Andy Ruiz Jr. tog fusen på de fleste, da han slog Anthony Joshua i Madison Square Garden natten til søndag. Nu er mexicaneen verdensmester i de tre store forbund WBA, IBF og WBO. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix Boksning Kæmpe bokse-chok i nat: Ny verdensmester

Jürgen Klopp har den største fortjeneste i, at Liverpool igen er en europæisk magtfaktor, mener Daniel Agger. Foto: Anthony Devlin Ritzau Scanpix. Sport og Spil Agger hylder Kong Klopp: Det er imponerende

Lørdag blev Niels Frederiksen præsenteret som Brøndbys nye cheftræner. Foto: Kenneth Meyer Sport og Spil Det skal han lære - ellers bliver han aldrig elsket på Vestegnen

48 kommentarer
Vis kommentarer