Ydmyget i CL-finalen: Nu bliver han latterliggjort af legenden

Champions League-finalens helt store hovedperson, Loris Karius, delte en video fra sin ferie til USA, der efterfølgende er blevet latterliggjort i stor stil på de sociale medier. Nu melder den tyske landsholdslegende Stefan Effenberg sig i rækken af spasmagere med ny video

Loris Karius' katastrofale præstation mod Real Madrid vil blive husket som en af fodboldhistoriens værste målmandspræstationer i en Champions League-finale. På billedet ligger på jorden med hænderne over hovedet, efter en afslutning fra Real Madrids Gareth Bale endte i nettet. Foto: Sergei Grits/AP
Loris Karius' katastrofale præstation mod Real Madrid vil blive husket som en af fodboldhistoriens værste målmandspræstationer i en Champions League-finale. På billedet ligger på jorden med hænderne over hovedet, efter en afslutning fra Real Madrids Gareth Bale endte i nettet. Foto: Sergei Grits/AP

Liverpool-målmanden Loris Karius tiltrak sig hele verdens opmærksomhed, da han i Champions League-finalen mod Real Madrid lavede ikke bare én, men to graverende fejl, der begge endte med mål til modstanderne, der som bekendt blev vinderne af turneringen.

Den 25-årige tysker var tydeligt mærket efter katastrofe-kampen og han tog efterfølgende på en længere ferie til solrige Californien - måske for at slippe for den glubske europæiske presse.

Under ferien i USA delte Karius en video af sig selv på Instagram, hvor Liverpool-spilleren kan ses nyde livet under de varme himmelstrøg.

Og det skulle han måske ikke har gjort. 

Videoen, hvor Karius blandt andet poserer i bar overkrop, har nemlig siden offentliggørelsen været genstand for massiv latterliggørelse på de sociale medier, og nu har den tyske landsholdslegende og kaptajn i Bayern München, Stefan Effenberg, lavet en hyldende morsom parodi af klippet på sin Instagram.

Den 49-årige Effenberg poserer ligesom Loris Karius ved ved en pool. Bagefter spiller han bordtennis, er på stranden, laver armbøjninger og smører sit ansigt til med is.

Loris Karius har sidenhen slettet videoen fra sin egen Instagram, men et væld af andre profiler har sidenhen delt videoen, der kan ses herunder.

Om Karius fortsat har en fremtid hos Liverpool i den kommende sæson er usikkert.

Det rygtes at Liverpool i øjeblikket er på udkik efter en forstærkning på målmandspositionen, og brasilianske Alisson Becker skulle efter sigende stå øverst på Jürgen Klopps ønskeliste.

Efter gigant-drop i CL-finalen: De kan erstatte skurken

Et egentlig skifte skulle dog være forhindret af Romas pris for spilleren, der angiveligt er for høj for Liverpool, der ser ud til at ville købe stort ind til den kommende Premier League-sæson.

Flere medier rapporterer, at et køb af Xherdan Shaqiri fra Stoke skulle være lige om hjørnet, og rygterne siger, at Liverpool vil købe Juventus' Paulo Dybala for 80 millioner pund (674 millioner kroner) og at klubben også har et godt øje til West Brom-spilleren Grzegorz Krychowiak, der i øjeblikket er udlejet til Paris Saint Germain.

Se hans nye kæmpe brøler: Liverpool-stjernes mareridt fortsætter

Målmand fik hjernerystelse i skræk-finale: Sådan opdagede de det

Droppede fælt i CL-finalen: Nu er politiet gået ind i sagen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time