Zidane roser buhende fans

Real Madrid fansene var hurtige til at vise deres af deres utilfredshed med holdets spillere i aftes, da de hjemme vandt 3-0 over Real Sociedad

Zinedine Zidane roste klubbens fans, efter hans spillere endnu engang blev udsat for buh-råb af fansene på Santiago Bernabeu, som ikke var tilfredse med klubbens spil.

- Nogle gange bliver vi påvirket, men i dag var fansene rigtig gode, og var medvirkende til at vi opnåede et vigtigt resultat, sagde han på et pressemøde efter kampen.

Utilfredsheden er kommet efter at klubben for nylig brød sin stime på 40 ubesejrede kampe, og toppede da Real Madrid midt i sidste uge måtte forlade Copa del Rey efter et samlet nederlag til Celta Vigo, hvilket samtidig betød at de kun havde haft en sejr i deres seneste 5 kampe.

- Det var en meget vigtig sejr for os efter nogle meget svære dage. Det var en meget komplet kamp mod en svær modstander, afsluttede han.

Sejren blev grundlagt i slutningen af 1. halvleg da kroaten Mateo Kovacic scorede kampens første mål efter et oplæg fra Cristiano Ronaldo. Ronaldo, som også har været kritiseret på det seneste, scorede selv i begyndelse af anden halvleg inden Real Sociedad fik smidt en mand ud, og derefter måtte se Alvaro Morata scorer kampens sidste mål.

Med sejren udbygger Real Madrid sin føring i La Liga, og har 4 point ned til FC Barcelona og Sevilla med en kamp i baghånden.

TV: Se Kovacic, Ronaldo og Morata sænke Sociedad her:

Real Madrid trækker fra efter stor sejr

Pione Sisto i centrum i Celta-sejr

Spansk pokallodtrækning giver storkamp og danskerheld