Zlatan bekræfter transfer-rygte: De var desperate

Den italienske klub AC Milan var meget ivrige efter at hente den svenske landsholdsstjerne tilbage til Serie A. Men Ibrahimovic havde ikke lyst til at forlade PSG

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Bliver Zlatan Ibrahimovic i PSG? Og hvis han vælger at smutte, hvor tager han hen?

Den svenske superstjerne, der har et år tilbage af sin kontrakt i franske PSG, var en af de helt store samtale-emner i dette transfervindue.

Det blev især interessant, da der begyndte at florerer rygter om et comeback til AC Milan, og klubbens sportsdirektør Adriano Galliani var da også ude i medierne og bekræfte interessen i at hente den 34-årige verdensstjerne tilbage til støvlelandet.

Se også: Zlatan nedlagde Malmö FF's hjemmeside

Missionen lykkedes ikke for Milan, men der var interesse fra Milano-klubben. Det bekræftede Zlatan selv, da han mødte den svenske presse op til de blå-gules kommende EM-kvalifikationskampe onsdag middag.

- Det var konkret interesse fra Milans side. De var meget interesseret. Men jeg har helt fra start sagt, at jeg bliver i PSG. Jeg trives i klubben, vi har et godt hold, min familie har det godt - det hele er godt i PSG og Paris. Men det ville virkelig gerne have mig, sagde han.

Et vildt rygte ramte det sidste timer afslutningen på det engelske transfervindue tirsdag aften, da London Evening Standard hævdede, at Arsenal var interesseret i at hente Zlatan.

Se også: Zlatan: Jeg ser Zlatan i USA

Men det er ikke noget, svenskeren har været orienteret om.

- Nej, hvis der var andre klubber, der var interesserede i mig, så har min agent taget sig af det. Det er ikke noget, der har interesseret mig. Når jeg giver besked til min agent, at der skal ske noget, så engagerer jeg mig. Ellers ikke.

- Hele sommeren har jeg i stedet hvilet mig og nydt ferien. Men jeg ved, at Milan ville have mig - de var lidt desperate, forklarede han.

Zlatan Ibrahimovic tørnede ud for AC Milan fra 2010 til 2012, hvor han også var med til at vinde det italienske mesterskab med Rossoneri.

Man kan egentlig godt forstå, hvorfor Milan var desperate efter at hente Zlatan tilbage - den mand kan noget med en bold.

TV: Gense dette fænomenale saksesparks-mål, som han scorede mod England tilbage i 2012.

 

11 kommentarer
Vis kommentarer