Zlatans agent: Alle har banket på min dør - undtagen Pep

Zlatan Ibrahimovic er en ombejlet herrre. Det bekræfter hans agent Mino Raiola. Men det er dog ikke alle, der hungrer efter at få den svenske super-stjerne i truppen

Alle vil have Zlatan - undtagen Pep Guardiola. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Alle vil have Zlatan - undtagen Pep Guardiola. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Zlatan Ibrahimovic bliver til efteråret 35 år og til sommer udløber hans kontrakt med storklubben PSG.

Men hvis man tror, at svenskeren er nervøs og har fået sved på panden omkring sin fremtid, skal man tro om igen. Den elegante angriber har i denne sæson spillet på højt niveau og brilleret i flere kampe for den franske hovedstadsklub - og skal man tro super-stjernens agent, er flere storklubber vilde efter at få den aldrende svensker indlemmet i deres trup til næste sæson.

Der er dog én klub, som ikke har vist interesse ifølge agenten, Mino Raiola.

- Hvis man udelukker Manchester City, hvor Pep Guardiola kommer til at være fra sommer, så har alle storklubber fra Premier League banket på min dør. Italien? Ja, dem alle. Selv Napoli har vist interesse. PSG vil gøre alt for at beholde ham, og vi udelukker det ikke, siger Raiola til La Gazzetta dello Sport.

Det er ikke en større sensation, at City og i særdeleshed Guardiola ikke har lagt en føler ud.

De to kom ikke godt ud af det med hinanden, da de begge var i FC Barcelona, og svenskeren forlod da også den catalanske storklub efter blot en sæson.

Zlatan Ibrahimovich talte om sit fremtid på søndagens pressemøde i Stockholm. (Foto: AP) Fransk fodbold - 27. mar. 2016 - kl. 20:42 Åbenmundet Zlatan om sin fremtid: Der sker store ting til sommer

Siden da har den åbenmundede angriber ikke udtalt sig videre positivt om Bayern Münhen-træneren, som han ifølge rygterne ikke snakkede med i de sidste fire måneder af sit ophold i FC Barcelona.

- Som træner er han fantastisk. Som en mand? Det vil jeg ikke kommentere, har Ibrahimovic tidligere udtalt.

Dermed er det urealistisk, at vi ser Zlatan trække Manchester Citys lyseblå trøje over hovedet til sommer. Men som agent Raiola bekræfter, er der i den grad interesse for svenskeren - også uden for Europa.

- Men hans fysisk og mentalitet in mente, så kan han fortsætte med at spille fire-fem år mere. Han er et super- menneske. Ja, der har også været tilbud fra Kina. Et bud på 520 millioner kroner siger du? Jeg kan ikke udtale mig om cifrene, men det er et kæmpe bud. Jeg har bud på ham fra alle kontinenter. Men der vil snart komme nyt, siger Raiola.

Zlatan Ibrahimovic har scoret 35 mål i  37 kampe for PSG i denne sæson i alle turneringer.

TV: Det er ikke underligt, at mange klubber ønsker sig en Zlatan på holdet. Husker du hans vanvittige sakse-scoring mod England tilbage fra 2013?

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere