Zlatan deler chokerende billede: 'De sagde, det var slut'

36-årige Zlatan Ibrahimovic har taget den amerikanske liga MLS med storm

Zlatan Ibrahimovic bliver ved med at banke mål ind. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic bliver ved med at banke mål ind. Foto: AP

I godt og vel 20 år har svenske Zlatan Ibrahimovic været en del af topfodbold på godt og ondt. Mål har han lavet på samlebånd for det svenske landshold, Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris St. Germain, Manchester United og nu LA Galaxy i USA.

Ibrahimovic skiftede til USA i vinter, efter han i foråret 2017 fik en alvorlig knæskade i en Europa League-kamp mod Anderlecht for Manchester United.

Zlatan har haft al grund til at juble på det seneste. Foto: AP
Zlatan har haft al grund til at juble på det seneste. Foto: AP


Indtil da havde svenskeren været fast mand i den engelske klub, men den alvorlige skade truede hans fremtid som fodboldspiller. Han gjorde dog lyn-comeback efter en imponerende genoptræningsperiode og spillede et par kampe i efteråret.

Dog blev parterne enige om at skilles, og det banede vejen for skiftet til USA, hvor han igen har fundet storformen frem.

Hele 15 mål i 17 kampe er det hidtil blevet til for Zlatan Ibrahimovic.

Og med den succes in mente har svenskeren lagt en lille påmindelse ud på sine sociale medier. Her deler han et voldsomt billede af sit knæ efter operationen.

- De sagde, det var slut, men NEJ, skriver han til billedet.

They said it was over. I said NO

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Mandag scorede svenskeren hattrick i LA Galaxys 4-3-sejr over Orlando, men på trods af den gode målform må han se sig forbigået på topscorerlisten i ligaen. Venezuelanske Josef Martinez har nettet 24 gange i den indeværende sæson.

LA Galaxy og Zlatan er i øjeblikket placeret på en tredjeplads i den vestlige divison, der giver adgang til slutspilsplayoff

Se også: Købt i Barcelona: Nu hånes han for tatoveringen

Se også: Storklubber i kæmpe handel - bytter stjerner

47 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere