Annonce:
Annonce:

Advarsel fra Renault: Nyt crash sætter Palmer under pres

Kevin Magnussens tidligere teamkammerat er ved at miste sit gode humør. Fredag crashede han igen

Annonce:
Følg Formel 1

Uanset hvordan Renault-direktøren Cyril Abiteboul ynder at udlægge situationen, var Jolyon Palmer nødløsning og sidste mand på en meget lang liste over emner til at blive holdkammerat med Nico Hülkenberg i denne sæson.

Paven fik vist også buddet, konstaterede Kevin Magnussen sidste efterår og fornærmede franskmændene med den ellers åbenlyse joke. 

Efter en forfærdelig start på 2017-sæsonen hænger britens Formel 1-karriere i en tynd tråd. Han halter i den grad efter teamkammeraten Nico Hülkenberg og har med to 11. pladser som bedste resultat stadig sine første point i år til gode. Tyskerens fire top ti-placeringer har kastet 18 point af sig.

Skidt situation for Kevin: Truslen fra Ferrari-talentet

Annonce:

- Faktum er, at 'Jo' har en bil, som er en point-scorende bil, og han skal ind i pointene. Punktum, lød Cyril Abitebouls opsang via motorsport.com som optakt til Aserbajdsjans Grand Prix.

Pres af en del af jobbeskrivelsen som Formel 1-kører, men den ellers så venlige englænder har svært ved at tackle det i øjeblikket. Jenson Button har forladt sporten, så den britiske presse begynder pludselig at dække ham, hvilket de ikke gjorde sidste år. Og de er snart trætte af undskyldninger.

Jolyon Palmer er under pres. Foto: Rex/All Over Press
Jolyon Palmer er under pres. Foto: Rex/All Over Press
 

I Aserbajdsjan vrissede Jolyon Palmer ligefrem af BBC's ellers så høflige Jennie Gow, som indledte et kort interview med at bede om en opsummering af sæsonen hidtil. 

- Den har ikke været særlig god, svarede Palmer.

- Hvad har svigtet dig?

- Det er svært at sige. Hvad mener du, har svigtet mig? Farten i kvalifikation, og så starter vi på hælene i løbet.

- Hvordan vender du tilbage positiv?

Annonce:

- Formentlig ved at undgå de her BBC-interview. Det er ikke et godt sted at starte. Man møder om torsdagen. Folk kommer til dig og siger: Du klarer dig så dårligt, hvordan får du det vendt? Hvad vil du gøre?

- Hver weekend har jeg samme attitude. Det er en frisk start, tid til at ... Alt kan ske her. Du går din trackwalk, arbejder med ingeniørerne, og det er en frisk start. Det er bare en skam, at jeg skal svare på alle de her spørgsmål, siger Jolyon Palmer.

Nøjagtig som sidste sæson, hvor teamkammeraten var Kevin Magnussen, lød der allerede i Kina til sæsonens andet løb rygter om en tidlig fyreseddel.

Anden træning stoppede tidligt for Jolyon Palmer. Foto: Rex/All Over Press
Anden træning stoppede tidligt for Jolyon Palmer. Foto: Rex/All Over Press
 

En lukket Renault-test tidligere i juni i en 2012-racer til Robert Kubica gjorde intet for at mane dem til jorden. Polakken har ikke været i stand til at race i formel-biler, efter han beskadigede sin højre hånd og arm i en rally-ulykke for seks år siden og måtte stoppe som Renault-kører. Om end testen også fysisk gik overraskende godt, slog Cyril Abiteboul efterfølgende fast, at den tidligere Formel 1-stjerne ikke var inde i billedet til 2018.

Annonce:

Det er mange andre imidlertid. Både Sergio Perez, Carlos Sainz og Fernando Alonso har været sat i forbindelse med Enstone-teamet.

For Jolyon Palmer fortsætte trængslerne i Baku med crash under anden træning. Over radioen lød det:

- Jeg ramte muren. Undskyld.

Tredje træning begyndte med et nyt uheld - denne gang uforskyldt, da Renault-motoren brød i brand lige i begyndelsen af sessionen. Så igen går han indtil de afgørende dele af weekenden på hælene.

Haas-frustrationer midt i crash-fest

Grosjean flirter med Ferrari: Sædet er et opkald væk

Watt: De tre kører ikke F1 næste år

Dommen over F1-feltet: Kevin scorer kedelig titel

F1-boss går i kødet på egen kører: ’Han skal til at levere’

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: